Transport armaty - kilka pytan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec tak, na uczelni mamy armate p.panc, i po dlugich rozmyslaniach dziekanatu doszli do wniosku ze z kolegami mozemy ja zabrac, wiec musimy ja gdzies przetransportowac, mamy land rovera wersje wojskowa z hakiem ktory uciganie armate, jakie potrzebne sa formalnosc, zapewne swiatla w armacie ( sa ) niema waznego dowodu rejestracyjnego ( lub w ogole go niema ), czy moze to pociagnac zwykly kierowca z kat B, czy trzeba do tego pilota ??? itp. jakie sa wymogi ??

ja bym zadzwonil na policje i sie zapytal to na tyle niecodzienne ze moze was po prostu poeskortuja

no tak, wtedy by wszystko sprawdzili i jakby cos znalezli to by nam nie pozwolili jechac nawet z eskorta

Lepiej wynajmijcie pomoc drogową... niech załaduje na platforme i wam zawiezie.. bez stresu itd. Pogadaj z bogdanem1 moze sie zgodzi...

Cytat:
2006-03-13 20:20:27, Czarek_Rej pisze:
Lepiej wynajmijcie pomoc drogową... niech załaduje na platforme i wam zawiezie.. bez stresu itd. Pogadaj z bogdanem1 moze sie zgodzi...

Może by się i zgodził , tylko że z Katowic do 3miasta jest troszku nie podrodze

Cytat:
2006-03-13 20:26:23, slawekk pisze:

Jak odpowiednio posmaruje to nawet przez Poznań bedzie po drodze..

Cytat:
2006-03-13 20:32:25, Czarek_Rej pisze:
Jak odpowiednio posmaruje to nawet przez Poznań bedzie po drodze..

Chłopaki chcą sprzedać armatę na złomie i zarobić na kilka flaszek, a Ty Im każesz "smarować" za pomoc drogową

Cytat:
2006-03-13 20:26:23, slawekk pisze:

....a tak poważnie to pomysł Czarka jest The Best !!....najdrobniejszy "przypadek" z policajką może Was kosztować znacznie więcej niż transport na "pomocowej" platformie ....Nie wiem jak daleko chcecie targać ten sprzęt ale jeśli w granicach miasta to koszty powinny się zamknąć do 200zł brutto ....i to max ...trzeba tylko posprawdzać kilka ofert

Powodzenia!

poza miasto... lacznie wyjdzie jakies 20 km

Cytat:
2006-03-13 23:48:37, Outcast pisze:
poza miasto... lacznie wyjdzie jakies 20 km

tak czy inaczej ...nie są to jakieś dziwne odległości...podtrzymuję orientacyjną wysokość sumy kosztów ....spróbuj sprawdzić sam ...książka tel. na kolana i wykonaj kilka telefonów