| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2006-07-24 15:42:13 czy moglibyście podać mi namiary na warsztaty, gdzi emożna zrobić różne rzeczy w samochodzie za uczciwą cenę i w miarę dobrze..
bo gdzie nie pojade tam trafiam albo na idiotów, albo na cwaniaków, albo i jeszcze gorzej... dzisiaj chcialem wymienić filtr gazu , i wyregulować ... 80 zeta zaśpiewali , no czy ich nie poje... w grudziądzu ostatnio 25 dałem... kiedys jade do faceta olej wymienic, ugadasz sie na cene za wymiane, a on po wymianie więcej wola niż wcześniej mówił... jade z tarczami - pytam ile robocizna - 50 zeta na strone ( co to ku... za przelicznik ta strona...) kiedyś w polonezie zaślepke silnika musialem wymienic inna była cena przed robotą , inna po.. ku.. sami debile... ale nie moge ciągle brać wolnego z roboty i do grudziądza jeździć musze zaczać tu cos robić |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2006-07-28 14:55:48 No tu w sumie jest problem, bo ja sam się miotam od ponad dwóch lat i nie wyczaiłem w 3-mieście stałego, zaufanego warsztatu, na którym mógłbym polegać. |