| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-03-10 07:08:57 Lotos sprzedaje swoje paliwo dla:
Statoil Polska Shell Polska Arge Neste Polska BP Polska i paru pomniejszych Pozostaje tankować tam... gdzie taniej. |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2006-03-10 08:18:25 Niedawno porównywałem benzynę na orlenie i BP.
Zalewałem po dwa razy do pełna i sprawdzałem zrywność esperaka i spalanie. Żadnych różnic nie zauważylem. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-03-10 09:17:48 Ja prawie zawsze tankuję na ORLEN-ie
Tylko na tkim prawdziwym ORLEN-ie, nie jakiejś ajencji. Czasami (raz w miesiącu) zdaża mi się zatankować na Shelu. Różnicy żadnej nie stwierdziłem. Jednak warto zaznaczyć, że tankuję LPG z nie PB. Natomiast co do gazu z BP to jest ma na mam bardzo przykre doświadczenia. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-03-10 10:37:58 BP gaz do dupy...
Tankuję ga tylko na Shellu Bebzyna Shell, lub Statoil |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2006-03-10 10:42:56 Zolti - gaz Lotosa jest jeszcze w porzo. Ja go tankuję na Saniporze przy Tesco i nie widzę różnicy pomiędzy Shellem. Pb zresztą tez tam ładuję, bo mam pewność że jest Orlenowskie i nie chrzczone. |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2006-03-11 13:40:59 Ja napisze skromnie, że wache leje tylko na BP
Kiedyś musiałem zalać na pierwszej lepszej i trafił się Orlen (wcześniejszy CPN - bo stacja już stoi chyba ze 20 lat) i nie byłem zadowolony z tej dolewki
Już 7 lat tankuje na jednej stacji i nie narzekam żeby auto było mułowate, czy też jakoś inaczej chodziło |