VINYL NA MASKE >>!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SZUKAŁEM ale nie znalazłem cos o tym temacie...!!??
Co myslicie o naklejce Vinylowej na maske..!!??
Chce sobie taka sprawić..!!
Jakies sugestie, możę ktoś juz miał z TYm styczność...

Co Ty miszczó chcesz? POGIEŁO CIĘ?

Cytat:
2006-03-22 12:24:35, NightFox pisze:
SZUKAŁEM ale nie znalazłem cos o tym temacie...!!?? Co myslicie o naklejce Vinylowej na maske..!!?? Chce sobie taka sprawić..!! Jakies sugestie, możę ktoś juz miał z TYm styczność...

Heh .. zaczyna się śmietanka klubu espero zaraz Cię zakrzyczy

... Powinniście się nazywać klub sympatyków wspaniałego KLASYKA jakim jest espero

p.s. Oklejanie odradzam ... zresztą zależy co i gdzie chcesz naklejać ... jak już to porozglądaj się za firmami które zajmują się profesjonalnie takimi rzeczami ... np. oklejają samochody w celach reklamowych ... na pewno na streetracing.pl są przedstawiciele (przedstawiciel(-ka)) ... takiej firmy ... na SSS wystawiają bodaj Subaru Imprezę ... ale szczegółów nie znam ... zapytaj tam czy znają taką firmę ... albo najpierw zapytaj Zoltara on będzie pewnie wiedział o koga chodzi ... chyba że mi się coś uroiło

pomoc juz dostales wiec mozemy kontynuowac dalsza jazde

ja z tego pomyslu rotfluje - kup sobie malucha, bedziesz sie przynajmniej mniej wyroznial na drogach z takim ustrojstwem no i mniej za naklejke zaplacisz, mniejsza maska

Nie ma to jak koledzy z Klubu.. zawsze doradzą... wybiją Ci cos z głowy odrazu.. ale to oki.. przynajnniej wiem że nie mam o tym wogule myśleć..