Felgi mille milia....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...komuś coś mówią ?
stronki ?
w jakich samochodach montowali ich felgi itp. informacje...ktos ma ?
pozdro

jestem w posiadaniu dwoch takich felg..ale jeszcze nie wiem co sie z nimi stanie bo nie wiem czy idealnie siadaja na pierscien centrujacy..
rozmiar 6x13
pozdro

producent;];]

..ale pewnie ty masz jakis stary model.....zrób fote...zobaczymy co to masz za rarytas;]

pozdr

fotki postaram sie zrobic na najbliższym spocie...
wzor jest taki oldtimerowy bym powiedział rozstaw śrub 4x100, ale mam dostep do śrub pływajacych wiec nie ma problemu.
Zaraz ide sprawdzic czy dobrze siada na pierscien centrujacy...jak nie podejda to pewnie beda na sprzedaż

ja w swoim mobilku mam felgi tej firmy tylko że 7x15 trzyramienne Pzdr

Prosiłbym o fotki bo to może być cos ciekawego .

niebawem napewno!!!

ja mam 2 pytanka dot. felg, może ktoś zna odpowiedź.
w której alfie były 13'ki (5 cali), takie a'la szprychowe, produkowane przez filmę cromodora??
od czego są fele 13, ciut podobne do 14 z fiata bravo, mają napis "fiat speedline" nigdzie w necie nie mogę znaleźć takiego wzoru.
będę wdzięczny za pomoc, bo zamierzam kupić któreś z nich.

felgi "fiat speedline" byly na przylkad na fiacie 127 sport w wersji mk3 z silnikiem 75 hp. juz od roku chyba sa takie felgi do sprzedania na krakowskiej gieldzie co niedziele...

Bart128 - dokładnie o te felgi chyba mi chodzi (pomalowane na biało); orientujesz się może, czy one są z jakiegoś szczególnego materiału, czy to są "zwykłe" alu??
co do tych drugich felg, to chyba są od gulietty, były 4 sztuki za 200, ale się rozmyśliłem

tak to te felgi biale ze zlotymi znaczkami fiat... nie sa raczej z zadnego"specjalnego" stopu typu elektron czy magnezja, ale sa ladne dosc i beda pasowac do maluszka napewno,
a napisz cos o tych felgach od alfy... gdzie je widziales? i czy napewno byly to cromodory? dziex!

felgi od alfy na 100% cromodora (a przynajmniej taki napis miały). były 4 sztuki, stan dobry. jak szukałem po necie, to bardzo podobne do tych zakładanych w alfie Gulietta /o ile to nie te same/, 5J/13 , et nie było podane. byłem u gościa raz, potem przed wyjściem z giełdy jeszcze raz je oblookać, gość twierdził, że w tym czasie oglądało je kilka osób (podobno też chcieli je do malucha). wziąłem od gościa numer (kumpel ma go na komórce, jeśli chcesz, to daj znać), mieszka obok rynku podgórskiego i powiedział, że blisko ma serwis oponiarski, także możnaby je oblookać, sprawdzić na wyważarce itp.
tyle, że ten wzór nie jest jakiś oldschoolowy raczej

witam, właśnie wpadły mi w rece 2 felgi mille miglia

mam tylko 2 takie mógłbym ewentualnie kupic takie 2 fele lub sprzedac moje. Pozdr.

felga

[ wiadomość edytowana przez: Tomas128 dnia 2006-02-24 00:47:19 ]

hehe to prawie ten sam wzor jaki mial koniu 3 lata temu tez mial 2 sztuki.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-02-24 10:17:57 ]

Cytat:
2006-02-24 10:17:37, Bart128 pisze:
hehe to prawie ten sam wzor jaki mial koniu 3 lata temu tez mial 2 sztuki. [ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-02-24 10:17:57 ]

Podobne , ale nie takie same , bo to były ode mnie i dalej leżą w garażu.... jak znów będę w garażu , to cyknę im fotę , to sobie porównasz
P.

swego czasu licytowalem takie podobne na e-bayu za 250euro ale mnie przebili ladne byly 6X13

moge miec jeszcze na sprzedaz cromodorki cd 98 i takie które są na zdjęciu

zdjecie

fele są wypiaskowane i nie pomalowane
Chciałby ktos takie felgi??
zbieram zamówienie

a jaka cena za te ze zdjęcia?? i czy nie sa juz aż nadto nadwyrężone czasem

nadwurężone to chyba nie są, wszystkie byly wypiaskowane i tak ktos na nich jezdzil bez malowania. Cena?? zaproponuj cos na priv, felgi oczywiscie bez opon

A podaj jeszcze rozmiar tych felg może będzie wiuęcej chętnych ...

cd 98 5,5 x 14; cromodorki 5 x 13