Podświetlenie właczników w omega b, raz jeszcze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nawiązuję do posta z 2003 roku na powyższy temat, mianowicie podobno można wymienić przepalona zaróweczkę z klawisza kokpitu np. podgrzewania siedzeń czy klimy , wiem, że to ma być zaróweczka 12v ale ile wat? 1,2W ??? Rozmiar 3mm??? Gdzie coś takiego można dostać? pytałem na allegro, chcą za włącznik 45 zeta chyba ogłupieli!!! Żaróweczke taniej bym kupił chyba, proszę o poradę gdzie coś takiego można dostać w ASO będą mieli? (tylko za ile???). Pozdrawiam

Badz Trandy i powstawiaj diodki,ponoc sa modne

nie ja bym wolał stereotypowo, tak jak było

Mala podpowiedz,jako elektronik wiem,ze w wielu sklepach elektronicznych czasami dostaniesz zaroweczki,jakich tylko potrzebujesz,poczawszy od kruszynek do podswietlania paneli radiowych,przez przerozne do domowego sprzetu audio i czasami do autekLub cos dopasujesz.

DOSTANIESZ TAKOWE ŻARÓWECZKI NA PIERWSZEJ POŻĄDNEJ STACJI BENZ. ŻYCZĘ DOBREJ ZABAWY

ja tez zycze milej zabawy bo jako elektronik przechodzilem przez to i trzeba sie niezle nameczyc aby odessac wyprowadzenia spalonej zarowki gdzie jest to zatopione w plastiku ja osobiscie wymienilem na diody trojki i 2 restory 0,125W ktore ledow sie mieszcza w tym calym plastiku