| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Marchewagce SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara Gliwice | 2006-03-22 19:09:01 Witam. Mam kolejne pytanie. Działa mi tylko jedno swiatlo mijania. Jak włączam postojowe to okej, długie też wporządku a mijania to jedno pali sie Ok a drugie jakby postojowo przygaszone.
Nie znalazlem jasnej odpowiedzi w wyszukiwarce wiec pozolilem sobie zalozyc nowy topic
P.S Z tego co slysze od ludzi wydaje mi sie ze to przekaźnik.. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-03-22 19:52:42 za reflektorem powinienes miec taka kostke. Oczysc ja.
przekaznik - swoja droga, zamien miejscami i sie przekonasz. ja raczej - jesli juz -to stawiam na gniazdo, obsadke przekaznika i bezpiecznikow. W czym rzecz - blachy stykow gniazda slabo kontaktuja z plytka w skrzynce. Trzeba dziadostwo rozebrac i odlutowac. no i ktos kiedys niedawno wspominal o samych bezpiecznikach. Kup porzadne, z takiego twardego tworzywa (a'la porcelanka) i wymien. No i zobacz, czy np. stare zbyt mocno sie nie grzeja - to wskazywaloby na upalanie stykow na plytce, co wczensiej opisalem. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2006-03-22 20:10:28 Jezeli jedno swiatlo jest takie przygaszone to zdecydowanie kostka w reflektorze jak pisał Adasco. Odepnij, przeczysc, podegnij i powinno grać. |
1Bobo SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 `96 1.7i :) Warszawa | 2006-03-22 20:30:55 Długo sie z tym meczylem.... kostka na bank..
kolejna kochana wada wrodzona ... |
Marchewagce SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara Gliwice | 2006-03-22 21:06:46 tzn ta kostka jest gdzies w reflektorze czy w skrzynce bezpieczników Samarki. Jesli w reflektorze to gdzie dokladniej i jak wygląda |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-03-22 23:51:17 w samarze to nie wiem, ale w klasycznej ladzie to:
1) upala sie kostka na zarowce, zwlaszcza jak zarowke masz za mocna. 2) taka kostka inna jest na kablu idacym do reflektora, zasilajacym. U mnie slobie lezala pod lampa, ale gdzie lezy w samarze to nie wiem. Moze jej w ogole nie ma w samarze.. I nie spinaj na krotko, bo to dobry sposob na zjaranie auta. kurde, dopiero dzisiaj przeczytalem, jak smiesznie bylo to napisane. popraweczki ![]() [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2006-03-23 11:52:45 ] |
Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2006-03-23 09:20:38 też tak miałem ale u mnie przyczyną były bezpieczniki, poruszałem nimi, docislem i dziala do dzis ![]() |
Marchewagce SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara Gliwice | 2006-03-23 18:14:31 Wymieniona kosta przekaźnika i działa Dzieki wszystkim... |