MotoNews.pl

{s} silnik 2.0 fiat argenta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam silnik 2.0 8V z argenty zasilany wtryskiem LE-jetronic zaplon digiplex. stan silnika: uzywany, kompletny z osprzetem, silnik przed demontazem bardzo kiepsko pracowal na benzynie,nie palil na 4, po demontazu z auta okazalo sie ze trzy wtryski sa od wersji LE a jeden od L-jetronic... efekt chalupniczej i nieudanej jak widac naprawy pod lublinem taki juz kupilem w sierpniu 2005, na gazie auto jezdzilo poprawnie. silnik wyjety z auta ktore poszlo do remontu. cisnienie oleju wg wskaznika 4 bar przy 3000, walki po otwarciu glowiczek bardzo ladne, poprzedni wlasciciel argenty twierdzil ze silnik mial naprawe glowna robiona "kilka lat temu" tyle wiem o tym, zagraca garaz tzeba sie go pozbyc 700zl.

Znowu Bart zbiera na OC Polecam tego sprzedawce...

oc zaplacone do sierpnia

to nie będzie całej argentyny wiosną??

a myslisz ze ktos by kupil argente po takich przejsciach?? myslac ekonomicznie poprostu wiecej dostane za czesci niz za auto... jak sie trafi kupiec na silnik to przesadzi sprawe

Biore za pół ceny wywoławczej .
BTW - z osprzętem? W sensie blok+głowica czy cuś more?

Cytat:
BTW - z osprzętem? W sensie blok+głowica czy cuś more?

miszczu mechesie w serwisie znanej niemieckiej marki pracujacy;P z osprzetem przecie napisalem w ogloszeniu, silnik plus osprzet altek rozruch kolektory wtrysk zaplon kabelki komp.

W stanie komandosowym słabo przysfajam .
To teraz trza negocjacje rozpocząć bo ja juz pewnie nie mam bloku

czy to ten z obruconą panewką?

sprzedajesz ten stojak na klucze z mojego garażu ?

Cytat:
2006-02-21 07:58:06, Koniu pisze:
sprzedajesz ten stojak na klucze z mojego garażu ?

to tam cokolwiek sie jeszcze zmiesciło?

ta koniu robie ci wiecej miejsca w garazu zeby bylo gdzie VTEC-a postawic jak zepsujesz silnik w hani, czyz nie jestem wspanialy?

rino ja sprzedaje MOJ silnik nie TWOJ wiec nie wiem z kad pytanie o panewke?

up