KJS MATYLDA 12.03.2006 2el SS ADS LOK i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Druga eliminacja.
Wpisowe 10 - 15 zł.
Nie będzie to na loku tylko gdzie indziej tyle wiem.
Szczeóy wkrótce.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-03-01 19:13:11 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-03-12 14:12:39 ]

mi termin nie odpowiada, 12 ma byc rajd kobiet i wlasnie sie na niego wybieram w roli pilota, pozyjemy zobaczymy, czuczu kup sobie rowezyk

Jak combo zdązy wyremontowac naszego bolida to pewnie sie zjawimy.

Juz mam na oku fajny rowerzyk bedzie fajnie...

czuczu mi też jeden zamow

Cytat:
2006-02-20 11:59:33, Marek pisze:
czuczu mi też jeden zamow

hehe fajny rower a szczególnie te chromowane felacze

Kornelq daj wieksze info o tym "rajdzie kobietek"

Cytat:
2006-02-20 17:39:49, USA1 pisze:
Kornelq daj wieksze info o tym "rajdzie kobietek"

tyle wiem ,ze ma to sie odbyc 12 marca na parkingu "centrum", kazda kobitka bedzie jechala tym samym autem wypozyczonym przez FIAT'a ( panda lub punto ) bedzie to slalom, proba startu hamowania. Tyle wiem na chwile obecna.

Beznadziejnie ,ze AK i ADS LOK robia w tym samym dniu impreze, chcialbym uczestniczyc wlasnie w jednej i drugiej ,ale niestety sie nie da. Nie wiem czy to sa jakies umyslne zagrywki dwoch klubow ,ale nie podoba mi sie to.

[ wiadomość edytowana przez: sq8jx dnia 2006-02-20 22:52:40 ]

Cytat:
2006-02-20 22:14:35, sq8jx pisze:
tyle wiem ,ze ma to sie odbyc 12 marca na parkingu "centrum", kazda kobitka bedzie jechala tym samym autem wypozyczonym przez FIAT'a ( panda lub punto ) bedzie to slalom, proba startu hamowania. Tyle wiem na chwile obecna. Beznadziejnie ,ze AK i ADS LOK robia w tym samym dniu impreze, chcialbym uczestniczyc wlasnie w jednej i drugiej ,ale niestety sie nie da. Nie wiem czy to sa jakies umyslne zagrywki dwuch klubow ,ale nie podoba mi sie to.

Rzeczywiście beznadziejnie że AK robi imprezę w tym terminie co my. Już dużo wcześniej ustaliliśmy z tamtym klubem, że nie "wchodzimy" sobie w terminy. My nasz kalendarz imprez podaliśmy do publicznej wiadomości przed nimi (oni także go wcześniej poznali) - więc to oni zachowali się nie fair. A poza tym ten ich "rajd kobiet" jak to oni szumnie nazywają, to też nasz pomysł. Pomysł na taką kobiecą imprezę mieliśmy już w tamtym roku (na ten temat rozmawialiśmy już rok temu z mediami), a oficjalnie o naszym kobiecym rajdzie "Babie lato" mówiliśmy podczas ustalania kalendarza imprez na 2006r. i na zakończeniu sezonu 2005, które odbyło się w styczniu ( kto był ten słyszał , a kto nie, to mógł zobaczyć w oby telewizji lokalnych). Ciekawe, że oni "dołączyli" go do kalendarza imprez po tym, jak my zrobiliśmy zakończenie sezonu 2005...Z resztą ...dużo by można było pisać - jak dla mnie to zachowanie nie ładne... bee Czyli co? - lepiej trzymać język za zębami i o każdej imprezie jaką robimy informowac tydzień wcześniej...????????

Agnieszka
ADS LOK

No własnie bardzo przykre.
W styczniu zaraz po ukazaniu kalendarza podalem go osobm z Ak a ci olali to. trudno sie mowi.

Zachowują sie jak dzieci którym zabrano czesc piaskownicy

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-02-21 11:53:19 ]

Po ile ten rowerzyk jest. Proszę o info

Moim zdaniem nie ma co wchodzic w rozwazania kto komu gdzie i kiedy wchodzi w parade. Potencjalny widz wybierze sie tam, gdzie jest ciekawiej, proste. Druga z kolei kwestia to taka, ze ani jeden ani drugi klub nie ma mocnej reklamy, na kjs-ach zazwyczaj plasa garstka dobrze sobie znanych ludzi. Nie wnikam, czy komus zalezy na widzach czy nie, szkoda tylko robic jakis kjs czy imprezke, wlozyc w to wysilek i trud i aby nikt inny tego nie widzial.

Ja to chyba widze inaczej, no ale kazdy ma swoja polityke i aby kazdemu wyszlo to na dobre ;].

Pozdrawiam

Wiadomo już gdzie to będzie ?

Zapisy 8,30 - 10,30 start 11.0
Trasa liczy 9 prób na potrójnej petli czyli 3 trasy jechane 3 razy.
wpisowe 20 zł.
Startujemy pierwszy raz na całkowicie nowych trasach i na nowych placach.
Start na loku potem parking koło przejazdu kolejoewgo koło huty oraz parking przy urzedzie skarbowym..
Szybkie trasy no i przedewszystkim cos nowego a nie 5 raz ta sama trasa ...
Szczegóły w przyszła srode na loku

jetta diesel automat zamelduje sie na starcie

Beda PKC i karty pojazdu czy znowu kjs tylko z nazwy ?

Cytat:
2006-03-02 10:05:22, klr pisze:
Beda PKC i karty pojazdu czy znowu kjs tylko z nazwy ?

chyba chodzilo ci o karte drogowa

Karta drogowa , trasy, wjazd na pkc itp.
Chyba nie bedzie tylko niepotrzebnych pkpów przez pol stalowej..
nno i calkowicie nowe trasy.

"parking koło przejazdu kolejoewgo koło huty"

O ktory parking chodzi ?

Oczywisice chodzilo mi o karte drogowa....

Hmmm.
Były maluch naitopa tam stał 2 mce od grudnia bodajrze..
Jak jedziesz betonową drogą od huty w strone stahschmidta itp to po prawej przed skretem na droge asflatową.