Myjnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byłem dzisiaj o 13 na myjni samochodowej i zamowilem 4 program (najlepszy ) bo autko wygladalo okropnie Po zakonczeniu mycia poszedlem żeby powkladac do srodka wycieraczki i moje zdziwienie było ogromne kiedy zobaczylem wode z prawej strony (spod nog od gory) zciekajaca po plasiku na dol!!! L eh nie wiem czemu ale moje autko zaczelo przeciekac... wyjechalem, otworzylem maske i zobaczylem ze cala prawa strona silnika i maski była w wodzie ale nie wiem dlaczego!! Pierwszy raz mi się taki cos zdarzylo... nie wiem dlaczego, pomozcie!! Bo mnie niedlugo nie woda a krew zaleje....

To oznacza że masz lepsze przewietrzanie auta..

Nie martw się ja mam podobnie ale nie aż tak drastycznie. Drzwi można wyregulowac żeby bliżej zamek brał a maskę silnika opuścić na gumowych dystansach...
Powinno się porawić ale nigdy nie będzie idaelnie szczelne, to nie amfiblia...

eh az tyyle roboty z tym... ale jedno [pocieszenie to nie przez drzwi tylko od maski.. a raczej od mycia podwozia chyba zaloze sobie plastyk na caly spod auta aaa jakbys mogl MaciekGT to opisz doklasniej to
Cytat:
a maskę silnika opuścić na gumowych dystansach...

Trzeba bylo tak od razu ze od mycia podwozia

Na drzwiach na dole powinny byc takie gumy.... mocowane wzdluz progu na dolnym rancie drzwi...

Jak ich nie ma to sie nawet z kaluzy potrafi nalac

Ja je zdjalem i zaluje a nie moge nigdzie kupic... przy zdejmowaniu sie poprostu PODARŁY !! a niby guma

Tak tak a pod tymi gumami "piękny" rdzawy kolorek