KJS Żywiec 12.03.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniu 12 marca odbędzie się II KJS Żywiecki, będzie to druga w tym sezonie runda
Beskidzkich Mistrzostw Kierowców Amatorów i jednocześnie druga runda Pucharu Kierowców Amatorów Katowickiego Okręgu PZM.
Biuro zawodów będzie zlokalizowane w Domu Kultury w Żywcu przy al.Wolności 4, a czynne będzie od godz. 7:00.
Odbiór administracyjny odbędzie się w godz. 7:00-8:30. Na parkingu obok Domu Kultury odbędzie się Badanie Kontrolne w godz. 7:30-9:15, start o godz:10:00, przegrupowanie oraz meta o godz. 16:00.
Próby sporowe zlokalizowane są w Żywcu, będą to trzy parkingi asfaltowe i jeden szutrowy, na których z opon i taśmy zostaną wyznaczone mini odcinki specjalne.
Każda próba będzie przejeżdżana trzy razy.
Trasa całego KJS-u tym razem jest dość kompaktowa i liczy sobie niecałe 50 km.
Zgłoszenia będą przyjmowane od 8.03.-11.03. do godz 16:00 za pośrednioctwem strony: www.bmka.rajdy.org.pl lub w dniu zawodów w godz. 7:00-8:30.
Dokładny harmonogram KJS-u Żywieckiego zostanie podany 10 marca.

I tu nasuwa się pytanie: kto jedzie??

No i z Marta znowu odpadamy...szkola...:-/ cos sie zdaje ze pierwszy start dopiero nastapi 9 kwietnia na torze. no ale do tego czasu zapewne uda mi sie dokupic do suzuki pare cennych zabawek

Pozdro i powodzenia zycze startujacym

Wie ktos moze czy ten kjs odbedzie sie na 100%??

No ja będe w niedzielę w Żywcu.... w szkole , ale może uda mi się wyskoczyć między wykładami na oglądare chociaż

Do Pulpit: kjs powinien odbyć się napewno. Na stronie automobilklubu beskidzkiego pojawiło się już niżej zamieszczone info, ponadto nie spotkałem się z informacjami jakoby kjs miał być odwołany lub przeniesiony. Zatem do zobaczenia w Żywcu

My na dzień dzisiejszy jedziemy
Adaś jakbyś był wcześniej na miejscu to wpisz nas do grupy "TGR" tak jak ostatnio - Dzięki i do zobaczonka w Żywcu.

to ja się zapisałem, więc szykujemy autka

Wkrótce na stronie pojawi się relacja z KJS-u. Kati czemu was nie było?

W sobote wieczorem po 20-ej dostałam tel. od mojego drivera że serwis zawalił i nie zrobili nam auta na czas :[
A jak Wam poszło? Jaka trasa ?

Szkoda że nie mogliście wystartować. Szersza relacja jest już na stronie, tam wszystko pisze pozdrawiam

Dla mnie był to KJS pechowy chodź na drugiej próbie osiągnąłem najlepszy czas w generalce a na trzeciej dopadł mnie pech i rozwaliła się skrzynia,

poszukuje zdjęć czarnego maluszka jeśli macie przyślijcie

gronpiek@wp.pl