Progi rs 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jako nowy uzytkownik prosze o porade starych wyjadaczy mam problem z załozeniem list progowych do swojego essa kupiłem te z zywicy na allegro nie jestem jakims debilem ale chodzi mi o to jak wykonczyc je w dzwiach zeby nie było roznicy miedzy listwa a progiem i ajk to zrobic ze w razie czego po ich zdjeciu nie trzeba było malowac poł auta pozdro

tak to sie nie da!! kompromisow nie ma!! zywica to tylko przykleic na stale!! albo przynitowac, przykleic i doszpachlowac!! wtedy bedzie ladnie wygladac!!:]

ma ktos moze foty z montazu takich listw pozdro

Witam
Ja również dorzucam się do pytania o dobrą radę montażu nakładek progowych co i gdzie podciąć.
Mam zakupione i czekam na wyższą temperaturę wtedy dam do lakiernika i będę chyba sam z nimi walczył.
Pozdrawiam prekursorów w tej dziedzinie.

ja mam zalozone uniwersale i zyje
i niedlugo bede je doszpachlowywal to moze zrobie fotki co, gdzie i jak:] tylko niech pogoda sie troche polepszy!!!!!

Jeśli masz progi uniwersalne to najpierw je dopasuj do nadwozia zanim je pomalujesz, bo w przeciwnym razie będzie zoonk przy zakładaniu. Przeważnie progi z laminatu nie do końca pasują.