Moj najnowszy SUT :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec stalo sie , zapodalem sobie nowe autko . Sralem sie z kupnem auta juz chyba od roku az w koncu kupilem. Byle tyle opcji od uzywke po nowe ( od Evo przez STi , Dodge Magnum , Bimma 540i po Cadi Escalade konczac ) Ale niestety albo i stety zmiana pracy mnie zmusila do kupienia takowego auta.
Mianowicie jest to Nissan Frontier 2006 Crew Cab 4x4 . Co wiecej o autku , silniczek 4.0 V6 - 265 KM , naped na tyl plus zalaczane 4x4 , 6-cio biegowa manualna skrzynia biegow co do srodka , szybkiilustereczka pod pradem i , klima , radio na cd + 6 glosnikow.
Poki co jestem strasznie zadowolony , auto naprawde jak na tak ciezkie przyspiesza niesamowicie , no i to nowe , nic nie sksypi i nie cescy. Mam go 3 dni a juz nabiegalem ponad 400 mil . A i te 4x4 jak znalazl bo mieszkam w ameryckich Bieszczadach
Co do planow to narazie jedynie pokrywa z tylu na pake na teleskopach , w przyszlosci kola 20" i kto wie co jeszcze . Na dole zamieszczam fotki , niestety autko brudne od soli bo dowalilo snieggiem czyste prezentuje sie naprawde imponujaco.

Juz kurwa jade BOSIE

swietne autko,

Mowisz ze nowe sobie sprawiles?
Na gleba znim

Gratulacje

Fajna fureczka wprost na polskie drogipozdro

Cytat:
2006-03-05 11:30:28, MAJER pisze:
Fajna fureczka wprost
na polskie drogipozdro

Spox auto, podoba mi sie, jeszcze na dużych felach i bedziesz latem woził na pace panny w bikini hehe pozdrawiam

Ryba świetna fure masz, bardzo mi sie podoba.
Zarzuć konkret fele i bedzie super

Wrzucam jeszcze 2 fotki jak autko jest w miare czyste

O ja pier.., klasyczny amerykanski lansowoz, zajebicho, pingu dobrze mowi, na glebe go i ogromne alusy, ale bym sobie takim pojezdzil ehhhhhhhhhhh

Cytat:
2006-03-14 16:48:37, Fanti pisze:
O ja pier.., klasyczny amerykanski lansowoz, zajebicho, pingu dobrze mowi, na glebe go i ogromne alusy, ale bym sobie takim pojezdzil ehhhhhhhhhhh

To nie jeszcze nie najwieksze ;D praktycznie jeden z mniejszych ale za to najszybszy w swojej klasie ;D czas do 100km/h jak producent podaje 7.1 s wiec nie jest zle jak na tak duze auto . Co do wiekszych i ladniejszych pickupow do ktorych sie przymierzalem to tez Nissan Titan 5.6 L V8 , 305 KM no ale cena auta juz inna a i wir w baku by sie juz robil.
Co do zglebiania to jeszcze nie wiem , bo po pierwsze on ma zwykle piora z tylu , a nie amorki , po drugie moje okolice raczej mnie zniechecaja do robienia tego, po trzecie wyjazd do NY bylby juz praktycznie nie mozliwy . Ale koleczka conajmniej 20" moze i 22" postaram sie zalozyc jeszcze przed wakacjami ( bo osobiscie sadze ze 24 i 26 bylyby do tego auta stanowczo za duze ) . Ale to sie okaze bo poki co mam pare innych wydatkow zwiazanych z autem i nie z autem