Kupię przełącznik kierunkowskazów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię za rozsądne pieniądze przełącznik kierunkowskazów do espero o numerze katalogowym 96213999.

Adas chcesz używke???? zadzwon do KAMI... nowe tez moga miec w rozsądnej cenie...

Gdzieś miałem.Jak się wstrzymasz do jutra to dam ci odpowiedź.Ale czy jest to ten numer katalogowy, to ci nie powiem.Czym one się różnią?

Wolałbym nufke, ale upierał sie nie będę

Na każdym przełączniku jest wytłoczonych 6 numerów katalogowych.....przy tym właściwym , z lewej strony jest taki "trójkącik" .....różnią się kształtem (profilem) dźwigni i nie są zamienne.

AAA to są dwa rodzaje przełączników? ty to espero masz całkiem inne....

Kierownica z poduszką jest bardziej 'odsadzona' od deski. Przełączniki są zatem bardziej nagięte w kierunku kierownicy. To chyba jedyna różnica.

Jak sie dowiedziałem godzine temu jest 6 rodzajów przełączników..

Cytat:
2006-03-14 23:49:32, Czarek_Rej pisze:
Jak sie dowiedziałem godzine temu jest 6 rodzajów przełączników..

rzeczywiście - 3 rodzaje przełączników świateł i tyle samo wycieraczek, przy czym montaż jednego z rodzajów zarówno dla świateł jak i wycieraczek zakończono 6 stycznia 1995.

Hmmm, mogę po południu sprawdzić ten numer, ale widzę, że masz 1,5, więc chyba nie wypali. Bo mam nówkę, niby do espero/nexii - myslałem, że się skopał, ale okazało się, ze to przekaźnik. Wszystko niby jest spoko, z tym, że trzeba by podcinać otwór w osłonie kiery, bo wajcha jest ustawiona bliżej kierownicy, więc zaożenie osłony powoduje samoczynne włączanie się długich. Jako, że mój stary przełącznik okazał się być dobey, nie bawiłem się i nowy leży sobie spokojnie, bo nie wiem co z nim zrobić.