[s] silniki, ale jakie:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
silniki pochodza z likwidowanej modelarni. wszystko co o nich wiem opisalem na stronach.

ps. zbieram na remont 131... moze sie ktos skusi...

SILNIKI DO SŁOPÓW

nie znam sie na tym jakos bardzo ale wydaje mi sie ze sprzedajesz to bardzo tanio

moj kolega bawił się kiedyś w modelarstwo, te silniki są prawdopodobnie na eter, z tego co pamietam kosztowało to gruba kase, oakies 200 zł za silnik

Wiem, ze tanio ale 131 nie moze czekac. Mam dosc kaszla... zaczął mnie denerwowac. Dla przykaldu podam m.in. zamarzajace od srodka szyby...

Cytat:
2006-03-14 22:37:56, dejta pisze:
Wiem, ze tanio ale 131 nie moze czekac. Mam dosc kaszla... zaczął mnie denerwowac. Dla przykaldu podam m.in. zamarzajace od srodka szyby...

Szkoda że mam braki w archiwum gg.

rura ogrzewajaca juz sie zdarzyła zepsuc jesli o to chodzi...

Cytat:
2006-03-14 22:37:56, dejta pisze:

Dla tak błachego powodu rezygnujesz...
Jak ja miałbym dla takich powodów rezygnować to wogóle do malucha w życiu bym nie wsiadł. Daltego też mam zainstalowaną farelke w aucie i jak wsiadam do niego to mam istną saune :d
zanim powietrze się ochłodzi atko samo sie nagrzeje i jest ok.
No ale podejrzewam że to nie tylko z tego powodu rezygnujesz

mam kryzys srednio raz na pol roku mam dosc malucha.

ale tak serio to 131 i tak robie

Cytat:
ale tak serio to 131 i tak robie

no ja mysle nie olewaj garbatego bra,za

Hehe też miałem wiele takich kryzysów - ojj wiele.
Wracajac do tematu sam mam 3 silniki modelarkie dwa 7 cm3 i jeden 2,47 cm3 - starego typu nie są zbyt dorgie - sednio od 20-50 zł
Nówi to prawda chodza nawet i po 200. Żywotnosć określa sie wgodzinach takze nie wiadomo jak bardzo zurzyty jest.
Ten mały silniczek jest na eter - samozaplon.
Ten wiekszy jest na swiece zarową - do odpalenia potrzebny jest pakiet startowy.
Takie małe ale mocne
To tyle - napisałem co wiedziałem.
Pozdrawiam i powodzenia.

sorry za małe OT ale może dejcie się przyda skoro bierze się za 131

>>>KILK<<<

o widzisz napewno sie cos przyda zaraz pisze do goscia

no i super

Dejta! Wlasnie gadalem z typem z tej aukcji. Ma duzo fabrycznie nowych czesci twierdzi ze oryginalnych. Jesli chcesz, bedziesz potrzebowal zebym do typa podjechal cos obejrzec albo kupic i Ci przeslac to daj znac. To sie tyczy wszystkich ktorzy byliby zainteresowani kupieniem czegos u tego Pana a nie sa z Warszawy. Twierdzi ze zaintersowanie jest nawet nawet i powoli mu te czesci wychodza ale wciaz ma jeszcze ponad 400 pozycji...