| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maryo22 Warszawa | 2005-03-05 16:51:55 Witam
Chciałem zapytać doświadczonych w zakupach takich lamp tzn takich któzy widzieli lampy róznych producentów. Chciałbym wiedzieć jak one sie mają do oryginalnych z M3 czy to tandeta czy całkiem przyzwoite produkcje z chin . Zastanawiam sie nad trwałością plastiku i odcieniem czerwieni takich lamp dla przykładu pokaże jedne z allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=43165007
Pozdrawiam |
daz BMW Master (Moderator) BMW E36 Coupe Lublin | 2005-03-05 19:04:02 Ja do siebie kupiłem firmy depo i jestem bardzo zadowolony, niczym się nie różnią od oryginałów, miałem okazje porównać, jakość wykonania i materiały są identyczne, pozatym kto ci to odróżni??? Nie ma sensu przepłacać. Przecież nawet oryginalne żeczy są robione prze podwykonawców a potem tylko dostają logo bmw, technika wykonania jest ta sama. Oczywiśce mogą sie trafić jakies takie tandety że kolory są nie te a szkła odklejają się w rękach, no ale to trzeba obejżeć przed zakupem. Zobacz tylko jak jest zrobiony brzeg i uczczelka czy jest równa bo to będzie widoczne potem. Ale polecam DEPO, są naprade dobrze zrobione |
![]() tomek_rr84 BMW Friend e36 coupe 325i Krakow | 2006-03-26 03:02:52 tez chce kupic takie lampy depo. tylko gdzie je dostac??
|
zdunekm BMW Friend było e-36 jest e-39 z daleka | 2006-03-26 10:57:35 Dla mnie DEPO to dobra firma ale nie w przypadku lamp do coupe, kupilem przez allegro te lampy o musialem sie bawic z wywaleniem tego pomaranczowego syfu, ktory za bardoz sie rzucal w oczy, pozatym uszczelki nie weszly mi w karoserie, zarowki z oprawkami po zamonotowaniu nie chcialy swiecic, musialem blaszki podginac, ogolnie mowie ze depo to syf w przypadku wersji coupe, koles kupil do sedana i nie musial sie z tymi przypadkami bawic , po prostu zalozyl i gra. jak chcesz kupic lampy to najlepiej uzywany oryginal kup, tu masz aukcje i chyba sa to oryginaly, taki bynajmniej jest opis lampy |
daz BMW Master (Moderator) BMW E36 Coupe Lublin | 2006-03-26 18:05:13 Zdunek, to widocznie trafiłeś na taki egzemplarz, bo ja nie miałem żadnych pomarańczowych wkładek, uszczelki bardzo ładnie pasują, a wszystkie żarówki świecą bez problemu, bez odginania blaszek. |