MotoNews.pl

Jak dobrac glosniki????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam wielka prosbe......czy ktos mi doradzi jakie glosniki dobrac do mojego radia............

Posiadam radio JVC KD-S711R i nie mam pojecia jakie glosniki do niego dobrac, dodam ze moje autko to Fiat Uno :-p, zastanawialem sie nad zestawem

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=91941070

ale nie wiem czy bede z tego zadowolony.

Kazda pomoc bedzie mile widziana

z gory dziekuje za pomoc

Z tego co pamietam to uno ma miejsca w dole deski rozdzielczej na glosniki i to jakies marne 10 chyba....
Jakie masz wymagania co do sprzetu, czego oczekujesz? Ile mozesz przeznaczyc? Jakiej sluchasz muzyki?

moge przeznaczyc na to 200 zl... muzyczki slucham rockowej... chcialbym zeby glosniki dobrze wspolgraly z radiem JVC KD-S711R ktore posiadam, zeby nic nie "charczalo". nie chce zadnych wzmacniaczy... glownie chodzi mi wlasnie o dobra wspolprace radia z glosnikami

moge zainstalowac glosniki na tylnej polce... a z przodu faktycznie jest tylko 10 cm miejsca na glosniki :--)

a montaz glosnikow w dzwiach wchodzi w gre??

chcialbym uniknac montazu glosnikow w drzwiach bo wiarze sie to z budowa specjalnej pulki.....no ale jesli pomysl bylby ciekway i nie zbyt drogi to moge sie zastanowic nad ta przebudowa :-p

Jezeli montaz w drzwi moze byc to polecam SinusLive SL 160set zamontowac woofery w drzwi na panelu drzwiowym Do tego wygłuszyc porzadnie drzwi, tweetery na słupkach przednich albo podszybiu i naprawde zagra to super i nie bedzie potrzeba zadnych wzmacniaczy ani subwooferow
jezeli odpada montaz w drzwiach to polecam rowniez system sinuslive 100set

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-03-27 22:27:27 ]