Klocki ATE-gdzie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w Warszawie kupić klocki (przód) ATE do Esperaka za rozsądną cenę. Moje się już kończą po 1,5 roku jeżdżenia.

[ wiadomość edytowana przez: AsterixGal dnia 2006-02-10 07:42:55 ]

Rozsądna ?

Ile u Was takie stoją.

Za takie dałem 125

Za nacinaną tarczę ATE 126 zł

125zł, ale kiedy. To jest cena za komplet na oba koła?

Tydzień temu.

Klocki komplet na przód.

Tarcza za sztukę.

Zolti, jak jest szansa żebyś mi kupił i wysłał?

Cytat:
2006-02-10 14:56:51, AsterixGal pisze:
Zolti, jak jest szansa żebyś mi kupił i wysłał?

Wcześniej jak w środę nie pójdą.

Bo teraz jestem chory.

Opłaca się w ogóle ?

Witam.
Jakieś 3 miesiące temu kupiłem klocki ATE na Gersona, w sklepie MOTOKOMBI (w tym ze zniżką klubową ) za ok 143 zł.
Kobar

Cytat:
2006-02-10 16:14:58, Zoltar pisze:
Wcześniej jak w środę nie pójdą. Bo teraz jestem chory. Opłaca się w ogóle ?

Przekalkuluje i odpowiem.

No i Zoltar mi przysłał. Klocki ATE, mocowanie ATE (mam silnik 1,5 , samochód z 1998r). Na początku jak to z klockami, slizgały się nieco, ale teraz jest b.dobrze.
Polecam zestaw - tarcze MIKODA i klocki ATE.
Jeszcze raz dzieki Zolti za pomoc. Mam nadzieję że będę mógł Ci zafundowac kiedyś browara.

Opijemy na zlocie.

Pozdrawiam !

jak ktos kupuje klocuszki to polecam serdecznie TEXTARY przez jakies 300 km byly nie do jazdy ale teraz sie kleja do seryjnej tarczy jak siemasz

i jak wam chodzą te Ate - ja założyłem jakieś 1,5 mies. temu - hamują lepiej, ale popiskują trochę - jest na to jakaś rada. Były docierane przez jakieś 200km (zresztą wtedy nie dało się normalnie hamować - wystarczyło lekko wcisnąć hamulec odrazu włączał się abs tak było ślisko).

Witam.
U mnie nic nie piszczy. Zrobiłem na nich już jakieś 12000km i wszystko jest ok, a Esperak nareszczie hamuje.
Kobar