Szukam sklepu z czesciami do traktorów Lamborghini

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma ktos gdzies moze w okolicy?

a co snopowiazalka sie zepsula? plug polamal?

traktor lambo to widzialem na wegrzech najblizej, w naszym piknym rolniczym kraju jeszcze nie.

nie ale maja pare czesci ktore bym chciał

może u dealerów

KLIKEN MAHEN

W Ochabach jest salon Lamborghini.

dzieki owz, jest troche namiarow. powysylam maile. chodzi mi o weze i zlaczki silikonowe. w lambo som i w miare przystepnych cenach (kolanko silikonowe fi50 ok 50zl) bo ceny gumek samco sa takie ze

te ochaby to dzies kolo skoczowa?

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2006-03-17 10:34:14 ]

traktor Lamborghini zakupiło sobie kilka lat temu miasto Sosnowiec stojąc na światłach miałem kiedyś niezłego zonka , jak obok ustawiło się lambo
niby zwykły traktor , tylko ten znaczek taki jakiś fajny

U nas we Kraku jest przecie diler Lambo i Husqvarny (czy jak się to pisze) na Ul.Powstańców przed wjazdem na Ul.Na Barciach do Automobilklubu Krakowskiego... stoją tam takie piękne Lambo ... ciągniczki W Kraku masz jeszcze częsci do traktorków różnistych w "Agromie" na Batowicach , ulicy dokładnie nie kojarzę... może też Powstańców i na U.Opolskiej też są części do ciągników...

Cytat:
2006-03-17 10:13:28, Bart128 pisze:
traktor lambo to widzialem na wegrzech najblizej, w naszym piknym rolniczym kraju jeszcze nie.

To coś Bartek się słabo rozglądasz bo jeździ już tych sprzętów trochę... takie zielone uważaj jak Cię wyśmiga na światłach
Pozdro. Piotrek.

a moglby ktos tam podejsc/podjechac i zapytac o weze silikonowe fi50 wewnatrz, proste i kolanka 90st. wiem ze sa w tych ciagnikach stosowane. takie niebieskie.

Agroma
31-670 Kraków, ul. Powstańców 127
tel. (0-12) 681-10-70
Branża: rolnictwo - artykuły i sprzęt detal

KLINDEKS
31-323 Kraków, ul. Opolska 12A
tel. (0-12) 416-75-20

Narazie tyle
P.

zapytam sie bo firme prowadzi znajomy
a co do zlaczek samco to jest wiecej mozliwosci niz tylko lambo

zdaje sobie sprawe. ale akurat wyniuchałem ze sa takie w lambo i ceny sa w miare przystepne (ok 50zl za kolanko). z gory dzieki za pomoc. pozdro

W plockowie masz Fabryke NEW HOLANDA ciagniki kumbajny i maszyny rolnicze czesci powinni miec nie wiem jak z cenami

to obczaj

Cytat:
2006-03-17 10:33:39, ZoLt4R pisze:
: ...... te ochaby to dzies kolo skoczowa? [ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2006-03-17 10:34:14 ]

tak