Digital [s]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83512786

A ta kierownica obszyta skórka to jest do wzięcia

sami klubowicze licytują więc sie nie wcinam

ta kiera poszla do mojego mam inna skorzana ale jesst brzydka. tan model z pierwszych lat produkcji

Cytat:
2006-01-25 22:38:34, sss25 pisze:
sami klubowicze licytują więc sie nie wcinam

Czekamy na kolejnego gracza, bo tak we dwóch to troche smutno

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84110416 , tutaj też zegarki digital

Jak w temacie.
Podłączę się do wątku
Licznik
Zachęcam i Pozdrawiam

Z cyklu: "przywracania normalności w naszym powalonym kraju"

Napominam kolegę Kolodko - nieładnie,nieładnie
Kolega pomylił pojęcia.
Z opisu aukcji:
Cytat:
Zastrzegam sobie prawo do zakończenia aukcji przed czasem.

To trzeba było ją poprostu wcześniej zakoczyć i już!
Wtedy OBOWIĄZUJE PRAWNIE cię sprzedaż ostatniemu gościowi co dał najwięcej, a jeżeli cena nie przekroczyła ceny minimalnej to masz głowę spokojną i nie MUSISZ sprzedawać nikomu.

A TY poprostu sprzedałeś to poza allegro i jeszcze się tym pochwaliłeś:
Cytat:
Oferty wycofane przez Sprzedającego
Powód: Sprzedaż w innych mediach.

Gratuluję prostej drogi do utraty konta na allegro - zobacz regulamin
Allegro to nie tablica ogłoszeń albo słup latarni - aukcja to aukcja - P R A W O H A N D L O W E.

Mnie to akurat wali bo cena przekroczyła moje możliwości, ale gdybym to ja był najwyżej nieodpuściłbym!

Bądźmy normalni

ps.Mariosowi też się kiedyś pewnie oberwało za wystawianie dziwnych aukcji ode mnie - ale wtedy się jeszcze nie znaliśmy. Teraz chłop się choć stara

Witam,
Chciałem usprawiedliwić kolegę KOLODKO. W końcu Digital kupilem ja, czyli skromny klubowicz. A przed zakończeniem licytacji byłem na FIRST PLACE. kulturalnie dogadałem się i mam.

Pozdro!
Bartek

Cytat:
2006-03-17 06:55:48, Solltys pisze:
Z cyklu: "przywracania normalności w naszym powalonym kraju" Napominam kolegę Kolodko - nieładnie,nieładnie Kolega pomylił pojęcia. Z opisu aukcji: Gratuluję prostej drogi do utraty konta na allegro - zobacz regulamin Allegro to nie tablica ogłoszeń albo słup latarni - aukcja to aukcja - P R A W O H A N D L O W E. Mnie to akurat wali bo cena przekroczyła moje możliwości, ale gdybym to ja był najwyżej nieodpuściłbym! Bądźmy normalni ps.Mariosowi też się kiedyś pewnie oberwało za wystawianie dziwnych aukcji ode mnie - ale wtedy się jeszcze nie znaliśmy. Teraz chłop się choć stara

Dzięki Bartek za kilka słów, bo Koledzy z LOB pomyśleliby że coś zakombinowałem.