Rozrusznik pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam potrzebuje rozrusznik do fiata 132 lub argenty zjezdzilem juz wszystkie szroty i zlomy w krakowie i nic nie znalazlem.Jezeli ktos moglby mi pomoc to prosze oo maila na adres abarth125@op.pl prosilbym o maila bo na forum nie siedze za czesto . ewentualnie jezeli ktos mialby sam bendix to tesz bylbym wdzieczny.
POZDRAWIAM P.G.

napisz do Bladego on mial chyba rozrusznik do DOHC na zbyciu

No no , rozumiem w pełni problemy z rozrusznikami do DOHC dlatego , po pewnych bardzo przykrych przejściach , zaopatrzyłem się w zapasowy , którego niestety nie oddam . Mam już pewien zapas części do DOHC ale wyłącznie jako serwis do mojego 132 , który ciągle ulega jakimś usterkom , co strasznie mnie wkurza , i dziś już myślałem o sprzedaży . Z części na sprzedaż mam gaźnik od 1.6 DOHC poniewarz mam 2 sztuki .
Co do rozrusznika podobno bendx pasuje z Lady słyszałem też że da się wpasować jakoś ten z Poldka ale to informacje nie sprawdzone .
Polecam kontakt Serem lub Mrozkiem z PTK ( można ich znaleść na FSO AK) - licytują ostatnio 1.8DOHC , mają dostęp do części i są świetnie zorientowani w zamiennikach .Mrozek wie WSZYSTKO o DOHC więc polecam i życzę powodzenia