Czy to aby nie Sonata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sonata

ta oni to robia, na hyundai i toyotach chyba tylko
ciekawe dlaczego
jak ktos jakos niedługo bedzie w tamtych rejonach
moze sie spyta jakiegos araba dlaczego akurat hyundai .....czyzby szybko wpadał w poslizg
, wielu arabow uważa że jest to drifting po ichniemu, hahahahbuahaha
dla fanow sonatek jest tu tego wiecej

video.google.com/videosearch?q=arab+drifting

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-11-30 19:38:17 ]

było

Cytat:
2006-11-30 19:12:52, gt115pssss pisze:
moze sie spyta jakiegos araba dlaczego akurat hyundai .....czyzby szybko wpadał w poslizg

Dobre

Z tego co widzialem na roznych filmikach w necie to oni lubia rowniez wiele drogich zabawek

Np BMW serii 7
Już dawno widziałem filmiki tego typu, ale z tych które zapodał GT115 niektóre są szokujące...
Oni mało tego że nie szanują tych aut i traktują je jak puszki po piwie, które można zgnieść i wyrzucić... ale w ogóle nie boją się śmierci i chyba zabijają się na potęgę (taki wniosek wyciągam z założenia że nie zapinają pasów i rozwalają się o słupy, koziołkują itp...). W jednym z filmików widać jak pędząca bokiem limuzyna dosłownie wyrywa z butów stojącego na drodze człowieka

no....
z tego co chcialem dodac od siebie to ze tego filmiku z bmw 7 nie widzialem...
a w linku który dałem sa 4 strony
wiec nie koncentrujcie sie tylko na pierwszej
bedac juz kilka razy na bliskim wschodzie i krajch arabskich moge dodac tylko tyle ze jak wsiadacie do taksówki musicie jasno i wyraznie okreslic ze chcecie bezpiecznie i spokojnie dojechac do celu
pamietam jak w turcji , w 10 osób wzielismy 2 taxi z czego w tej w której ja siedzialem było 6 osób z bagaznikeiem włacznie (tofas dogan) taki fiat tempra w combi i oni sie miedzy soba scigali .......
jak to bywa na wakacjach my po %%%% ale naprawde trzeba uwazac,
miałem w turcji wypadek skuterem , poniewaz koles jechał w nocy bez wlaczonych swiateł naj....jak szpak
na szczescie mi si9e nic nie stało ale skuter troche dostł,
jak to bywa w arabskim swiecie wszystko zostało pomiedzy nami tzn wlascicielem wypozyczlni a kierowca
ogladajcie filmiki ....
chiałem dodac jedno na dugiej stronie zapodajcie so bie filmik o nazwie car street racin drift. to rozbiło ????
co by tu mowicic ogolnie jestem znawca w tematach filomowych ale 5ego ie widziałem hard CORE
CZSAMI SIE SAM nakkrecm , ale ttego gowienka nie widziłem szcunek...........

japonczycy rozpp.... wszystkich

no i na 1 stronie 3 film, od razu przypomina mi sie ameno .....
i powiem wam zwr ocie sobie uwage na jakich waskich gumach oni to robia ???? :: :: to tez ma znaczenie ...a pozatym to idioci nie wiem po co to komu potzrebne,,,, tak to jest jak sie drogi tylko na prosto buduje

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-12-07 02:18:56 ]