| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2006-11-30 15:36:49 |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-11-30 19:12:52 ta oni to robia, na hyundai i toyotach chyba tylko
ciekawe dlaczego jak ktos jakos niedługo bedzie w tamtych rejonach moze sie spyta jakiegos araba dlaczego akurat hyundai .....czyzby szybko wpadał w poslizg , wielu arabow uważa że jest to drifting po ichniemu, hahahahbuahaha dla fanow sonatek jest tu tego wiecej
video.google.com/videosearch?q=arab+drifting [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-11-30 19:38:17 ] |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-12-01 07:47:14 było ![]() |
Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2006-12-01 10:31:47
Dobre
Z tego co widzialem na roznych filmikach w necie to oni lubia rowniez wiele drogich zabawek ![]() |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-12-01 13:33:05 no....
z tego co chcialem dodac od siebie to ze tego filmiku z bmw 7 nie widzialem...
a w linku który dałem sa 4 strony wiec nie koncentrujcie sie tylko na pierwszej bedac juz kilka razy na bliskim wschodzie i krajch arabskich moge dodac tylko tyle ze jak wsiadacie do taksówki musicie jasno i wyraznie okreslic ze chcecie bezpiecznie i spokojnie dojechac do celu pamietam jak w turcji , w 10 osób wzielismy 2 taxi z czego w tej w której ja siedzialem było 6 osób z bagaznikeiem włacznie (tofas dogan) taki fiat tempra w combi i oni sie miedzy soba scigali ....... jak to bywa na wakacjach my po %%%% ale naprawde trzeba uwazac, miałem w turcji wypadek skuterem , poniewaz koles jechał w nocy bez wlaczonych swiateł naj....jak szpak na szczescie mi si9e nic nie stało ale skuter troche dostł, jak to bywa w arabskim swiecie wszystko zostało pomiedzy nami tzn wlascicielem wypozyczlni a kierowca
ogladajcie filmiki .... chiałem dodac jedno na dugiej stronie zapodajcie so bie filmik o nazwie car street racin drift. to rozbiło ???? co by tu mowicic ogolnie jestem znawca w tematach filomowych ale 5ego ie widziałem hard CORE
CZSAMI SIE SAM nakkrecm , ale ttego gowienka nie widziłem szcunek........... japonczycy rozpp.... wszystkich no i na 1 stronie 3 film, od razu przypomina mi sie ameno ..... i powiem wam zwr ocie sobie uwage na jakich waskich gumach oni to robia ???? :: :: to tez ma znaczenie ...a pozatym to idioci nie wiem po co to komu potzrebne,,,, tak to jest jak sie drogi tylko na prosto buduje [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-12-07 02:18:56 ] |