EASYJET LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam szanownych klubowiczów

śmigam, a raczej... śmigałem omegą x20xev z automatem.

mam pytanie:

czy ktoś z użytkowników instalacji lpg posiada zestaw EASY JET włoskiej firmy Autogas Italia?
ja mam z nią niestety same problemy... a to silnik gasł przy hamowaniu.... a to od razu gasł przy przejściu z benzynki na lpg... kurcze... wywaliłem na nią 3.700 i szlag mnie trafia, jak ktoś mówi, że śmiga jak burza na instalce za 1400 zeta...
miała być sekwencja "i deał", a jest "i dupa"...
może coś jest spier... w montażu?
jeżdzę na różne "regulacje" mniej więcej co dwa tygodnie...
"fachowvcy" z warsztatu wmawiają mi, że tankuje gówniany gaz... o co tu chodzi? czy tylko o rżniecie ze mnie kasy (i idioty)
co mam robić?

help!!! plizzzzz!!!

pozdrawiam.... szczęśliwych użytkowników lpg - ja nim nie jestem

(przeszukałem forum, ale info o tej instalacji nie znalazłem - nie zawracam bez potrzeby dupska)

Chyba trafiłeś na jakiś naciagaczy, którzy w omie jeszcze nie instalowali gazu. Ja mam zwykłą instalację i omę w automacie i na początku też miałem drobne problemy. Jazda na gazie przeprogramowuje komputer i nie chce póżniej chodzic na bence. Podejrzewam, iż twój problem krąży gdzieś blisko tego.
Pozdrawiam.

Witam ,mam automat i instalke sekwencyną lovato na matrixach na początku też były problemy ,pomogła jazda z laptopem w pełnym zakresie obrotów(1000-6500) i prędkości (0-210...),korygowanie map na bieżąco ,oryginalne były gówno warte .Jest spokój.