Zyczenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialem zlozyc zyczenia swiateczne wszystkim kolega klubowym.Wiec zycze zdrowych i pogodnych Swiat Wielkiej nocy.Smacznego jajka i mokrego dyngusa.

Oczywiście również się dołanczam. Żeby to były święta z jajami, zdrówka, szczęścia, pomyślności, mokrego dyngusa (ale z umiarem, bo np. często słychać o chuligaństwie jak oblewają całymi widarami - to już nie ma z dyngsem nic wspólnego moim zdaniem - trzeba zachować umiar), a poza tym bezawaryjności.
Miłosz

Dziękuje za życzenia i życzę również Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkiejnocy, a także mokrego Dyngusa. Byleby kable nie zamokły

Również wszystkim życzę smacznego jajka i mokrego lanego poniedziałku

no i nie zapominajmy że po świetach to już tylko 4 dni i.... ZLOCIK

zdrowiych, spokojnych świąt, smacznego jaja i mokrego dyngusa życzę ja

Cześć! Również przyłęczam się do życzeń wielkanocnych,życząc Wszystkim Klubowiczom spokojnych,zdrowych,obiedzonych i jajowych Świąt

i ja równiez wszystkim klubowiczą życzę spokojnych świat Wielkanocnych, wesołego jajeczka i mokrego dyngusa

I ja również dołączam się do życzeń Wielkanocnych!!! Wesołych, jajecznych i mokrych Świąt!!!

Ja również życzę wszystkim Wielkanocnego kurczaczka, zajączka i króliczka oraz pogodnych Świąt Wielkanocnych

Andy

No i ja teakze dołączam sie do życzen Wielkanocnych. Życze wszystkim zdrowych pogodnych oraz wesołych świat a także "mokrego jajka i dobrego dyngusa"

I ja życzę wesołych i zdrowych świąt. I uważajcie na brzuchy, nie objadajcie sie za bardzo

Wesołych , spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,.
Pawel

Smacznego dygusa i mokrego jajka
oraz wszystkiego najlepszego co Was może spotkać
w życiu osobistym i ŁADnYm.

ja rowniez dolaczam sie do zyczen wraz z żonš
zycze Wam jeszcze tanich czesci, gumowych drzew i rzetelnych serwisow
adasco

W zasadzie już wszystko zostało powiedziane więc dołączam się do życzeń.
pozdrawiam Misiek

Dołączam się również do życzeń:Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Wielkiej Nocy.

I ja równieąż się dołączam do życzeń.
Nie obrzerajcie się za bardzo grozi uszkodzeniem zawieszenia . A na dyngusa spryskiwacze na bok i pełny zbiorniczek wody.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM KLUBOWICZOM Z OKAZJI ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY ŻYCZY

OSS

ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH
SMACZNEGO JAJKA I WESOŁEGO ŚMIGUSA DYNGUSA
ŻYCZY FSOAUTOKLUB

Ja także dołączam się do życzeń.
Wszystkiego Najlepszego, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a przede wszystkim wszystkiego tego,niosą za sobą Święta Wielkanocne.