MotoNews.pl
2 Przeróbka instalacji z budki el na ST (142855/0) - PT

Przeróbka instalacji z budki el na ST

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar wrocic do kapliczki, ale w zwiazku z tym mam dylemat gdyz niechcialbym ciachac wiazki i przerabiac. Pytanie brzmi czy ktos robil takie przejsciowki - pomyslaolem ze moze mozna zrobic takie cosik ze z jednej strony wepne pod 3 kostki z instalacju z ela - a na wyjsciu bede mial dwie wtyki do budki starego typu....moze ktos to umie zrobic? lub poprosilbym o jakas pomoc - najlepiej łopatologicznie - co i jak.

te kostki są rozbieralne i wyciagasz z nich wszystkie kabelki z koncówkami - układasz w odpowiedniej kolejności do koncóweek./wtyczek od ST zamykasz i masz. TYlko kto wie jak to tam powtykać pewnie jakiś elektryk albo był gdzieś kiedyś schemat na necie

ja mam instalke eela pod budke ale robił mi to magik Parnel którego teraz nie ma

zabawa w czytanie schematu i podpinanie...ja nie mialem pod kapliczke robione tylko pod diody i przelaczniki i amper troche sie nameczyl z tym zanim wszystko zaczelo dzialac jak nalezy. troche zabawy jest

Stronka Blokusa -> Zrób to sam -> Przeróbka elektryczna licznika starego typu na FL, EL

wyprowadzenia opisane tylko jedziesz na odwrót
Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Max_psg dnia 2006-04-16 00:25:02 ]

TSIEN - Q - YEM

a do takiego ma ktos schemat?

Zoltar to jest UT licznik? Jak jakis miesiac temu w googlach szukalem info o nim to wpadlem na jakas stronke chyba klubu UT i tam bylo rozpisane ktory pin gdzie. Znajdziesz bez problemu.

to jest UT mk1

z uno po tym przebiegu chyba tylko dobry licznik zostal;P

Tu cos znalazlem Twoj to ten chyba z 1,3 nie?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2006-04-16 10:57:17 ]

bardzo prawdopodobne ale licznik jest wypiardowy. bedzie lanss

Yo. Ja bede kupowal ten digital:> to dopiero lans
Liczniki w Uno

te zegary podejda w te budziki ? :

nie, moje sa mk1, do twojego musialyby byc zegary z ut'a mk2 takie jak na foto ponizej

z mk1 znacznie ladniejsze som i bardziej "zwarte". do turbo-boba idealne

Gdzie je montujesz? Dosc duze sa:] Chociaz chyba nie sa grube?

no wlasnie nie sa az tak duze jakby sie wydawalo. maja fajny daszek i sa dosc zwarte. cza bedzie nowa obudowe do nich zmodzic, jak przymierzalem do malana to bajerancko bedzie.

Czyli kupuje digitale:] Ale lans w nocy bedzie lol

do uniacza mk2 mozna podpasowac tez zegary z sieny/palio z obrotomierzem.... takie jak tutaj :
kliiik

digital to wioska. zajezdza burunami w kadecie pod wiejskom dyskotekom