Fachury od springow wypowiedzcie sie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ALLEGRO do MK7 3drzwi 1.6 16V podejda ?? na seryjnych amorach da rade ?? i czy faktycznie usiadzie o tyle co pisze w porownaniu do tego co mam ??

... powinno siem wyrobić .... z tego co pisze to obniża 4 i 3 cm .... więc na seryjnych amorkach da rade ..... niop i do tego są firmowane znakiem Forda ..... więc nie powinno byc problemów ...

ja ostatnio zalozylem -60/60 i poki co to ladnie wyglada ale z jazdy zadowolony narazie nie jestem, dlatego szukam teraz krotszych amorów. Eibachy fajne i bedzie mozna na nich jezdzic na serii. Gdybym sie nie pospieszyl te na pewno bym łyknął

Cytat:
2006-03-18 13:42:10, joker pisze:
ALLEGRO do MK7 3drzwi 1.6 16V podejda ?? na seryjnych amorach da rade ?? i czy faktycznie usiadzie o tyle co pisze w porownaniu do tego co mam ??

Na pierwszy rzut oka wyglądają na springi do mk7. Ale sprawdź to jeszcze - niech gość wyśle lepsze fotki na maila i bez wkładanych sprężyn jednych w drugie, tylko osobno, wtedy będzie pewność.

Czy siądzie tak samo w porównaniu do tego co masz, trudno powiedzieć. To zależy w jakim stanie są obecnie Twoje seryjne. Widziałem już mk7 na serii, które siedziało jak dobre 60/60 (tak były zużyte sprężyny).

Przede wszystkim Eibach to znakomity jakościowo produkt, posłuży lata całe, z komfortu nie stracisz prawie nic, a prowadzenie się poprawie, dlatego moim zdaniem warto wziąć

Cytat:
2006-03-20 10:55:01, KriSSo pisze:
Na pierwszy rzut oka wyglądają na springi do mk7. Ale sprawdź to jeszcze - niech gość wyśle lepsze fotki na maila i bez wkładanych sprężyn jednych w drugie, tylko osobno, wtedy będzie pewność. Czy siądzie tak samo w porównaniu do tego co masz, trudno powiedzieć. To zależy w jakim stanie są obecnie Twoje seryjne. Widziałem już mk7 na serii, które siedziało jak dobre 60/60 (tak były zużyte sprężyny). Przede wszystkim Eibach to znakomity jakościowo produkt, posłuży lata całe, z komfortu nie stracisz prawie nic, a prowadzenie się poprawie, dlatego moim zdaniem warto wziąć

Nic dodac,nic ujac