Wola - miejsce treningowe [foto]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kiedyś o tym pisałem a dziś tam przejeżdżałem i zrobiłem mały foto opis dojazdu, nie ma tam jak kiedyś fajnie i równo bo zrobił sie miejscami mały wyryp, ale sami zobaczcie .

jedziemy od strony ścierni w strone bojszów starych mijając po drodze owe zwolnienia:

następnie dojeżdżamy do pierwszego skrzyżowania zaraz w bojszowach starych na którym to skręcamy w lewo i kierujemy się w strone jedliny:

jedziemy cały czas prosto, przejeżdżamy obok stadniny koni GROF, kierujemy sie na jedline - non stop prosto jak droga prowadzi:

na końcu drogi mamy rozjazd na którym nadal jedziemy prosto według wskazań kierując sie na WOLE, po drodze będzie kilka zakrętów:

potem pojawi się most kolejowy pod którym przejeżdżamy i kierujemy sie w centrum Woli tak jak prowadzi główa droga:

po drodze mijamy Leader Price za którym :

jest skrzyżowanie na którym to skręcamy w lewo:

jedziemy kawałeczek prosto i mamy rozjazd na którym skręcamy znów w lewo:

przejeżdżamy pare metrów i mamy znów skrzyżowanie na którym skręcamy w prawo:

jedziemy do końca drogi aż do śmietników i na końcu skręcamy w prawo:

zaraz po skręceniu pojawi sie rozjazd gdzie skręcamy w lewą strone:

i od razu zaraz jest droga znów w lewo bodajże ulica graniczna w którą skręcamy:

pojawi się nam taki oto widok, prosta i wzniesienie

za wzniesieniem jest zjazd na dół, potem wjazed na mostek i za mostem jest zaraz początek terenu do ujeżdżania

dzis padało więc nieco było kałuż:

widac rozjazdy i różną nawierzchnie:

kręte dróżki:

wzniesienia

lekkie łuki:

czy nawet mała hopa w drodze powrotnej

wyglada ciekawie kiedy chlopaki jedziemy??

No ja też bym się tam wybrał chętnie, może się tam jakoś ustawimy na przyszłą niedzielę?

"Moje" tereny
Tak jak widać na fotkach - naprawde ciekawe odcinki z fajną nawierzchnią - osobiście bardzo polecam, z małą uwagą na drogi usytuowane przy stawach bo przy nieostrożnej jeździe można się "wykąpać' (kilku "driver`ów" już tam pływało)
POZDR.

no to juz wiemy gdzie jedziemy w ta niedziela czyli 11.06.06

pozdro

/
fajne tereny ale niestety mamy zaliczanie na studiach wiec ekipa z Mikolowa odpada... oczywiście ciekaw jestem relacji z upalania , i życze otwartej, rownej trasy do upalania i słonecznej pogody...

Miejmy nadzieję, że wędkarze nie będą rzucać w nas kamieniami

to kto jedzie?

Fajne miejsce, ale widze kilka dziur na drodze
Ja niestety odpadam, w sobote rozkopuje auto, wiec nie bede mial nawet jak dojechac, zeby pokibicowac

Ja niestety też się nie piszę na upalanie. Rozkopałem doszczętnie auto i nie bardzo jest czym jechać

Ja jednak też odpadam jutro.. auto padło.. wywaliło mi olej z cewki czy co to tam jest, dwie inne się spaliły, aparat zapłonowy już też powiedział dobranoc, palił na 2,3 gary i już w ogóle nie pali... jednym słowem padaka po całości Chce ktoś kupić swapa?

Ziober, wrzuć w końcu jakieś fotki!!