Powoli opuszczajace sie szyby !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!! mam bmw e36,93r,sedan. w momencie opuszczania szyby elektrycznej lewej czy prawej, bardzo powoli sie opuszcza[podnosi] i slychac silniczek jak glosno chodzi,doslownie [żżżżżż] ,czego to moze byc wina,smarowalem wszytskie tryby ale dalej to samo. HEEELP ME

jak tryby wysmarowane to posprawdzaj kable.. chociarz jakby to byly kalbe to watpie zeby wogule chodzilo podjerzewam ze silniczek

U mnie jest to samo przy czym z pewnością ma z tym coś wsópólenego ustawienie tych wszystkich prowadnic itp. bo jest tam rególacja . Od strony kierowcy strasznie wolno mi chodzi a od pasarzera szybciej - wygląda to jak by coś ją blokowało zastanawiałem sie czy nie posmarować tych prowadnic w których chodzi szyba tylko zastanawiam sie czym żeby sie wszystko nie ubabrało i czy nie bedzie sie potem do tego syf jakiś lepił .

sprawdzalem silniczek,silnik po wyjeciu chodzi tak samo jak zamontowany,najprawdopodobnie to beda prowadnice,ale jak sie do nich zabrac,samrowalem je lae nie do kazdego miejsca dochodzi, ROZKRECAĆ CAŁOŚĆ ??????????