| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
visvikis bmw e36 siedlce | 2006-03-29 17:47:58 Witam!!! mam bmw e36,93r,sedan. w momencie opuszczania szyby elektrycznej lewej czy prawej, bardzo powoli sie opuszcza[podnosi] i slychac silniczek jak glosno chodzi,doslownie [żżżżżż] ,czego to moze byc wina,smarowalem wszytskie tryby ale dalej to samo. HEEELP ME |
SlawekLca BMW E30 Legnica | 2006-03-29 20:53:39 jak tryby wysmarowane to posprawdzaj kable.. chociarz jakby to byly kalbe to watpie zeby wogule chodzilo podjerzewam ze silniczek |
NIMNUL AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2006-03-30 08:57:59 U mnie jest to samo przy czym z pewnością ma z tym coś wsópólenego ustawienie tych wszystkich prowadnic itp. bo jest tam rególacja . Od strony kierowcy strasznie wolno mi chodzi a od pasarzera szybciej - wygląda to jak by coś ją blokowało zastanawiałem sie czy nie posmarować tych prowadnic w których chodzi szyba tylko zastanawiam sie czym żeby sie wszystko nie ubabrało i czy nie bedzie sie potem do tego syf jakiś lepił . |
visvikis bmw e36 siedlce | 2006-03-31 18:35:04 sprawdzalem silniczek,silnik po wyjeciu chodzi tak samo jak zamontowany,najprawdopodobnie to beda prowadnice,ale jak sie do nich zabrac,samrowalem je lae nie do kazdego miejsca dochodzi, ROZKRECAĆ CAŁOŚĆ ?????????? |