Rozstanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie
Z wielka przykroscia donosze, iz od dnia dzisiejszego nie jestem juz posiadaczem Omesi. Mam nadzieje, ze moze kiedys to sie zmieni, bo auto jest extra nawet z silniczkiem 2.0NE. Niestety tzw. wyzsze cele zmusily mnie do takiego posuniecia.
Dlugo nie nabylem sie czlonkiem LOB, ale mam nadzieje, ze zgodzicie sie aby ktos kto nie jezdzi Omesia i chwilowo nie kupi dla niej nokianow na lato, bedzie tu zagladal i czasami wtraci swoje trzy grosze.Najgorsze jest jednak to, ze nie dane mi bylo dotrzec na LOB-Party i nie poznalem Was osobiscie, a teraz to nie mam juz czym.No chyba, ze zostawie autko w krzakach opodal i dojde na piechotke .

Pozdrawiam

Pirs
byly O-A2.0i

[ wiadomość edytowana przez: Pirs dnia 2003-04-12 14:51:00 ]

Zawsze mozesz sobie kupić na Ebay.de miniaturkę tego modelu i zachować przywileje posiadacza!
Nie napisałes jaki pojazd jest następcą.

Z ta miniaturka to calkiem dobry pomysl, a i tankowac nie trzeba bedzie. Z nastepca to nie dokonca jest jasna sprawa. Na razie go nie bedzie , ale jest jeszcze tor rownolegly - byl on nawet wczesniej moja strona co prawda chwilowo nie ma zdjecia bo i strona w kolejnej przebudowie.

Pirs
byly O-A2.0i

[ wiadomość edytowana przez: Pirs dnia 2003-04-12 18:17:27 ]

jak by to ująć ????? napewno nie jbędziesz sam w tej niedoli(brak OMY) bo już ktoś taki jest wśród nas i nikt go nie wygania z LOB,więc wpadaj -byle bezpiecznie

Tak...Totr ma rację - tu chodzi o mnie... Nie posiadam już Omegi, a jednak pozostałem w LOB!
Chciałem kolejny raz przeprosić nasze grono LOB za to że na ostatni zlot nie dotarłem, gdyż mimo chęci było to niewykonalne z kilku powodów
Pirs - polecam Ci następny zlot LOB i mogę potwierdzić to,że pomimo aktualnego braku posiadania Omegi będziesz się nieźle bawił!

Dzieki za podtrzymanie na duchu. Przyznam,,ze bardzo podoba mi sie to forum.To co sie dzieje na offroad-owym przechodzi ludzkie pojecie .Omesia mialabyc drugim autem i przez ten krotki czas sprawdzila sie znakomicie. Niestety remont domu i spodziewane w najblizszym czasie przyjscie na swiat potomkini spowodowaly koniecznosc pozyskania kasy i to szybko.To juz w tym miesiacu .Padlo na omesie jako auto latwiejsze do sprzedania, a i zona stwierdzila ze jak mus to mus.