[ KUPIE ] KATALIZATOR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW.
SKUPUJE KATALIZATORY CERAMICZNE, JESLI KTOS MA JAKIS NA ZBYCIU TO CHETNIE ODKUPIE.

GG 7741500

BLUNQVIST@O2.PL

a nowych nie sprzedajesz?? ja bym sie zamienil za doplata

Cytat:
2006-03-21 21:03:08, qbaj pisze:
a nowych nie sprzedajesz

A po co Ci?

Cytat:
2006-03-22 07:12:23, piotr_ek pisze:
A po co Ci?

zamiast poduszki bo mi sie spi za miekko a ksztalt w sam raz no qzwa..bo mi sie wysypal moj katalizator a nie uznaje wspawywania rurek czy wsadzania strumienic

Cytat:
2006-03-22 19:44:13, qbaj pisze:
bo mi sie wysypal moj katalizator a nie uznaje wspawywania rurek czy wsadzania strumienic

TY! Diagnosta może nie uznawać, ale Ty? Mój się wysypał, pobrzęczał, przestał, a przy okazji robienia wydechu zamieniłem go na rurkę, bo nie widzę żadnego praktycznego zastosowania dla katalizatora - ani przez niego auto nie jest wygodniejsze, ani nawet szybsze... nawet nie chce przestać rdzewieć, a ponad 300 zł za kata to jest lekko licząc miesiąc picia wina.

chcialem sprostowac nie chce juz katalizatora ale wcale nie dlatego ze uwazam go za niepotrzebny po prostu dzis bylem na wymianie tlumika srodkowego i okazalo sie ze tylko on byl uszkodzony a katalizator od rica jest w porzadku..

Cytat:
2006-03-23 13:25:57, qbaj pisze:
chcialem sprostowac nie chce juz katalizatora

A jakby był spsuty to byś chciał?

Cytat:
2006-03-23 13:54:27, piotr_ek pisze:
A jakby był spsuty to byś chciał?

jasne rok temu mi padl katalizator i akurat mialem szczescie bo kolega rico mi odsprzedal swoj z 70kkm przebiegu..gdybym nie trafil na taka okazje zabulilbym za nowy..wiem ze to ci sie wydaje irracjonalne ale nie od dzis w wielu kwestiach mamy odmienne zdania

Przekonaj mnie qbaj do katalizatora w złomiaku (nie mówię, o nowych autach, bo one bez kata nawet nie odpalą chyba). Czekam...

Cytat:
2006-03-23 07:53:00, piotr_ek pisze:
(...) a ponad 300 zł za kata to jest lekko licząc miesiąc picia wina.

niecałe 10 zł dziennie...???

To niezłe to "winko"....

Cytat:
2006-03-24 12:28:46, pyrekcb pisze:
To niezłe to "winko"....

A co za różnica... efekty są najważniejsze

Cytat:
2006-03-24 12:41:30, piotr_ek pisze:
A co za różnica... efekty są najważniejsze

jak to się mówi - nie ważne co, ważne żeby sponiewieralo...

ja ostatnio jak troche przycisnalem esperaka to z zewnatrzo po zatrzymaniu bylo czuc siarke,zapach identyczny jak od petard - to katalizator smierdzial czy hu**wy gaz mi wlali ???

widze autor wątku zapomniał o nim
to jak on nie chce pohandlować to ja mogę odkupiś stary wykruszony bądz zapchany kat.
ofery proszę na GG,@

A czy katalizator sie regeneruje? Jezeli nie to w jakim celu chcecie je kupic, jesli mozna spytac?

recyrkulacja
odzysk pierwiastków

heyah, nie zapomniałem o was
jak macie jakies katalizatory to piszcie na gg: 7741500
lub na maila blunqvist@o2.pl
katalizator to zło i tylko zapycha wydech!!!

Cytat:
2006-04-05 18:56:10, nexus pisze:
heyah, nie zapomniałem o was jak macie jakies katalizatory to piszcie na gg: 7741500 lub na maila blunqvist@o2.pl katalizator to zło i tylko zapycha wydech!!!

podejrzewam jakąś wajchę, coś mi się mocno zdaje, że nexus musi wiedzieć o czymś, o czym my nie wiemy, może koreańczycy w tym kacie schowali jakieś skarby

Cytat:
2006-04-05 19:09:45, ireneusz pisze:
może koreańczycy w tym kacie schowali jakieś skarby

Platyna.

tam sa schowane diamenty