Zajebista wiadomość

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie się dowiedziałem że moja żoneczka jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia jeszcze sobie pochlipuje ,ale ja się ciesze
Będzie chłopak!!!!! (już ja to wiem )

Ja tak właśnie dumam (nie dymam zboki) nad drugim potomkiem, przydałby sie synek

GRATKI

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2006-03-05 19:13:36 ]

Gratulacje

No to gratualację i zacznij odkładać na wyprawkę

graty

Pozdrowienia i gratulacje od ojca dwójki(chłopak i dziewczynka).Browary lać się będą strumieniami......

Dzięki wszystkim

Kurde, wiecie co , kompletnie nie pasuje nam ten termin , ale i tak się strasznie cieszę

Po pierwsze GRATUACJE, po drugie możesz już planować co sobie kupisz do Esperaka za 1000zł becikowego od Giertycha

Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

Cytat:
2006-03-05 20:28:44, Andre_GLX pisze:
Po pierwsze GRATUACJE, po drugie możesz już planować co sobie kupisz do Esperaka za 1000zł becikowego od Giertycha Jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

jak to co
porzadny fotelik

wielkie gratulacje

Super, super,,,,,GRATULACJE slawekk. Dbaj o Małżonkę

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2006-03-05 20:58:08 ]

Cytat:
2006-03-05 20:48:04, cezariusz pisze:
jak to co porzadny fotelik wielkie gratulacje

Gratulacje

PS. W temacie fotelika to moze ja bede mial za jakis czas na zbyciu (mały rosnie jak na drożdzach ).

Gratulacje dla Ciebie i Żonki
Jaco plany pierwsza klasa, zawsze uważałam że dwójeczka jest akurat Fajnie że się powolutku decydujecie, ja tez zawsze chciałam miec dwójeczkę Na tą chwilę zostanę Matką ale Chrzestną, już wkrótce, bo w śięta wielkanocne, chłopak jest przecudny i już widać że będzie z nim urwanie głowy ...
A przy tej okazji podzielę się z Wami moja wielką radością - wreszcie nabyłam autko, szczegóły w profilu, nie może się równać innym na tym forum, ale jest niczego sobie. W sprawach technicznych nie jestem Mistrzynią, raczej DeeJay więcej może sie w tym zakresie wypowiedzieć, tym bardziej że moją furką nie dalej jak godzinkę temu złoił forda Ja nie wiem jak on to robi, ale jak się w czymś zaprze to nikt nie da mu rady i za to go tak Kocham
Jeszcze raz wielkie gratsy i pozdrówka

gratulacje.......

Wczoraj Krixowi który wpada na śląskie spoty urodził się synek

wiec radość jest podwójna

Gratsy
A co do furki Caroline - zapraszam do oddzielnego wątku

... i ja sie dolaczam...

GRATKI ))

Pozdrawiam

Ja również GRATULUJE !! !! !!

a dla JACO życzę spełnienia planów...

Kolber weź no też przekaż Krixowi GRATULACJE...

oczywiście ode mnie i brata - krzychu_ch

GRATULACJE !!!

Będzie dziecko porządną furą wożone

GRATULACJE !!

Cytat:
2006-03-05 18:17:56, slawekk pisze:
Właśnie się dowiedziałem że moja żoneczka jest w ciąży!!!..... Będzie chłopak!!!!! (już ja to wiem )

dla Was Wielkie Gratulacje !!!

Zdrówka , Szczęścia , Pomyślności !!!

Mam tylko nadzieję, że jak będzie Córeczka to będziesz się cieszył równie mocno ??...

...skąd moje pytanie?........kiedyś mój dobry Kolega mówił dokładnie tak jak Ty .."Będzie chłopak"!!!.....urodziła mu się Córka to skubany się przez 2 tygodnie do nikogo nie odzywał...taki był....
.....Oczywiście opamiętał się potem......tyle że minęło 10 lat...ma jeszcze 2 ,"nowe" córeczki ...ale ten "pierwszy raz" do dzisiaj NEGATYWNIE pamięta mu wielu, wielu ludzi....

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-03-05 22:24:50 ]

GRATULACJE

Już wiesz,skąd zmienność nastrojów i ciągłe telefony

A w szczegółach: wiesz już który to tydzień????????

PS.Gośka (już z duuuuuużym brzuchem) też przekazuje gratulacje