MotoNews.pl

Wydech mk4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy wydech chodzi mi o calosc od kolektora pasuje z 1.4 do 1.6

jak dla mnie to tak, powinien roznic sie tylko gruboscia jezeli chodzi o wersje xr3 i rst, ale sam do 1.4 zakladalem z 1.6 i bylo to samo

Hmm bo sie zastanawiam czy kupic uzywke bo rappo chce opchnac ja potrzebuje tak naprawde rury calosc i konówke wyminie bo mam sport wiec czy jest kupic nowy i wyrzucac tlu miki

a nie mozesz sprobowac dostac na szrocie oryginalu np od xr3 (tak mam u siebie) wywalic co rude i wspawac zwykle rury?!
wyjdzie w miare tanio pasowac bedzie bankowo

znajdz mi teraz wydech od xr3 jak tak to xci zaplace za to nawet ale zeby byl good

dla chcacego nic trudnego ale lepiej chyba troche poszukac i wstawic taki z jakiejs padliny w krzakach(tak dostalem swoj od kumpla) niz zakladac nowy od kolektora co wyniesie cie co najmniej 500pln na wsi i przy upustach...

hmm no ok ale czy taki wiesz uzywany hohoho nie przejdzie zaraz tak jak moj i sie uksyje

cos tam moze bedzie do roboty ale moze trafi sie jakos porzadny...
po prostu czasem trzeba zajrzec od spodu i obaczyc czy cos nie rudzieje i jak cos to prysnac jakas antykorozja powinno byc git, musisz skalkulowac czy bedzie ci sie oplacalo do 20letniego samochodu robic wydech z kwasiaka od samego kolektora...

NO ale chodzi mi tez o co czy z 1.4 pasuje do 1.6 bede mial caly kolektori reszte wiec najwazniejsze czy kolektor z 1.4 pasuje do 1.6

ja bede mial niedlugo cabrio na czesci xr3i w stanie bdb wiec wydech tez ) A co do cen to ja za kompletny wydech od portek do konca dalem 170 pln u tlumikarza na wsi razem z 2 tlumikami wiec to tez jest opcja...z reszta jest to wydech ktory teraz ma kolega bandziorno

Rex czyli jak sp[rzedasz komlpetny wydech właśnie mi heheh tak rozumiem i na jakie koszta liczyc mama;P

mysle ze 50 pln tylko ze on jakis sportowy koncowy tllumik ma wiec bede musial jeszcze obllokac. Poza tym nie widzialem jak wyglada wiec tez nie chce dzielic skory na niedzwiedziu.

wiec go sprawdz i mow ile chcesz za sam albo z koncówkka

Rex i jak tam

up