I Puchar KAMIKADZE SQUAD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co wy na to? zeby rozegrac w przyszlosci I puchar KAMIKADZE poprzedzimy go powiedzmy jeszcze kilkoma (np 2 3) spocikami tak zeby sie podogadywac co i jak i pojezdzic na probe a pozniej rozpoczac male rozgrywki?
Moim zdaniem moze to byc ciekawe niewiele jest nas jeszcze ale to moze byc plusem tej imprezy

Puchar zalozmy skladal by sie z 4 przejazdow(spotkan) opracowalo by sie punktacje
Mysle ze narazie bez jakis nagrod moze tylko Dyplomy

Czekam na opinie

Bardzo fajny pomysl
JESTEM ZA

a nagroda to obowiazkowo uscisk dloni prezesa

Corn jestem z ciebie dumny pomysł na 5 i jestem za w 100%!!!
Planujemy zrobic cos takiego z Maydayem a puchar to swietny pomysł jak bedzie małe spotkanko klubowe to zaprezentuje wam nasze plany punktacji co do czasów, punkty karne itp. Zobaczycie tez moje plany tras jest ich ok 10 i zrobiłem je w taki sposób zeby wszystkie auta miały szanse tzn i te słabsze i te mocniejsze wieksze jak i mniejsze zobaczycie to pogadamy A co do tego ze mało autek to nic czasem z kumplami spotykalismy sie w 2,3auta i zabawa była pierwsza klasa

Corn
Szacuneczek

no pomysl niezly.mysle ze mozna by nad tym przedyskutowac na zlociku ale w jakims wiekszym gronie niz w piatek

Corn przerasta samego siebie.

ja jestem na Tak
jako sympatyk ale na Tak
Pozrdowionka

ja też jestem Za i chętnie się dołącze tylko mnie przyjmijcie do klubu

[ wiadomość edytowana przez: Gugi dnia 2003-04-14 00:05:30 ]

No dobra to kiedy zaczynamy wkoncu??Ja jak juz moowilem/pisalem w swierzo zalozonym temacie to myslalem o czawartku albo piatku.Co wy na to??aha i czy myslicie zrobic puchar tylko ze sprawnosciowek czy wlaczyc tez tam np jeden rownolegly.aha i proponuje tez zrobic w sprawonsciowkach podzial na klasy tzn puzniej w czasach-tabele ogulna i tabele grup

Co do klas i punktacji to mam zrobiona rospiske wciagne w to rownoległe i jak bedzie spocik to przytargam to i zobaczycie
W czwartek powinienem sie pokazac

Szacuneczek

Nie zaczynajmy juz na najblizszym spocie uwazam ze powinnismy zaczekac jeszcze,podogadywac sie pozanc sie i dopiero wtedy zaczac. Nie ma co sie tak spieszyc

A jak kogos bedzie energia rozpierac o sie ustawi jakas trase

Co do trasy to napewno bedzie ustawiana a najwyzej co do pkt to sie zobaczy

Ja tylo mam zamiar przywiesc proponowane punktacje i wszystkie inne gadzety z tym zwiazane a trasa musi byc bo bestia dlugo w miejscu nie postoi

Szacuneczek

Spoko ja mam wydrukowana twoja trase i prucz to mam zrobione jeszcze 2 swoje takze cos napewno bedzie

Aha mam prosbe zeby ktos zalatwil stoper najlepiej 2 osoby jakby jedna sie niepokazala