Co myslicie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
skonczylem swojego mk4

mi sie podoba!!!! jak dla mnie wszystko jest

jak dla mnie to cacy

ale mialbym male zastrzezenia co do tylu a dokladniej co do lamp wydaje mi sie ze lekko wystaja do tylu i raczej bym je lekko wcisnal do srodka

ale ogolny widok

no wiesz z wygladu jest git! ale jabys cos napisal o nim! co on tam ma pod maska i wogole...

nooo ładny pogromca, ale jak mam powiedzieć co myśle :d to małe zastrzezenie do wydechu, jakoś tak dziwnie wystaje, ale poza tym gites

dzieki wielkie, no co do lamp to ogulnie mi tez niepasuja bo sa za kolorowe ale postaram sie je zmienic , pod maska jest zwykle 1.4 niestety moze z czasem dorobi sie czegos lepszego , w srodku 2 kubly sparco , szelki schroth'a , tyl bez niczego sama blacha w kolorze auta , w bagazniku chromowana 18" na zapasie z audio radio VDO 4x55 i tv philips'a

Cytat:
2006-03-23 19:37:19, kazikk pisze:
, szelki schroth'a ,

co to za szeklki, z jakimi napinaczami, elektrycznymi? jak zamontowałeś masz moze fotki? seria pytań ale sorrki

Dla mnie wygląda super

siakis dziwny wyedech cos nie pasuje;] no i ten ieszczecny brak dokladki z tylu (mam to samo u siebie aleniedlugo to zmienie!!)
a tak ogolnie to bardzo ladnie;] tylko tensilnik...

Cytat:
2006-03-23 19:42:58, sim_on pisze:
co to za szeklki, z jakimi napinaczami, elektrycznymi? jak zamontowałeś masz moze fotki? seria pytań ale sorrki

fotek narazie niestety niemam szelki czarne schrot'y bez napinacza , zamontowalem je na miejsce pasow tylnych bo jak juz mowilem z tylu niemam nic , tlumik ogulnie wyglada dobrze ale na fotce tak dziwnie wyszedl jakby wystawal

Ładnie i z klasa
Podoba mi się

podoba mi sie bardzo felgi super to 16 czy 17?? jedyne do czego mam zastrzezenie to zaspawane kierunki. ale ogólne robi super wrazenie.
PS wydech chyba tylko tak wyszedł na fotce bo sie odbija w zderzaku i to potenguje wrazenie.

kazikk moje zdanie chyba już znasz
Auto naprawde świetnie się prezentuje

ale jaja faktycznie zaspawane lol na przegladzie zapewne jeszcze nie byles, a policjanty, nie czepiaja sie?

sim_on kierunki są w zderzaku pomiędzy reflektorami

Moje gratulacje wyglada naprawde Super!!
Mam tylko trzy pytania..
1. Gdzie umieściłeś kierunki przednie
2. Czy już jeżdzilłeś wczesniej na tych felach bo z tego co widze na fotkach moga ci one dość mocno trzeć o nadkola i o nakladki zwłaszcza przednie.
3. Jakie springi masz zamontowane?
Pozdrawiam

Krótko mowiąc: KOZAK!!!

Cytat:
2006-03-23 20:36:52, kozik pisze:
sim_on kierunki są w zderzaku pomiędzy reflektorami

irku tu jest odpowiedź całkiem sprytnie t rozwiązane

do kierunkow sie nieczepiaja bo on od poczatku ich niemial wygladal tak jak na fotce nizej kierunki dalem tak jak mowi kozik pomiedzy lampami , felgi sa 16" i na szczescie nawet przy mocnym obciazeniu i na dziurach nie ocieraja ani troche ,sklepane sa srodkowe ranty w nadkolach i pomoglo , sprezyny jak i caly zawias jest koni

[ wiadomość edytowana przez: kazikk dnia 2006-03-23 20:52:52 ]

Badlook mi nie leży i to poważnie. Moim zdaniem to przeżytek choć dla mnie akurat nigdy nie był fajny. Wydech za mocno wystaje i wygląda jak komin. Fele spoko...hmmm...ogólnie bez tych przeróbek co napisałem nic by nie stracił..a kto wie...może by zyskał