Vzpominka o Januszu Kuligu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
osatnio znalzlem na osoloskopie cos takiego
Cytat:
"Jest to filmik zrobiony przez czeskiego kibica. Film zmontowany został z wybranych kawałków jednego rajdu, w których brał udział Janusz Kulig. Są to wycinki z jednego z nowszych rajdów gdyż zobaczymy Janusza tu w Fordzie Focusie. Na samym końcu filmiku przewijają sie napisy ze zdobytymi przez Janusza nagrodami."
(Antekpl)

wlasnie obejrzalem i tak naprawde to filmik zmontowany jest z dwóch sezonów i naprawde uwazam ze kazdy kibic powinien go miec
tu jest link do emula

ed2k://|file|vzpominka.o.Januszu.Kuligu.(osloskop.net).wmv|48117046|5FE1BAC193309BB689A34508F0CA3288|/

inaczej sie raczej nie da tego sciagnac wiec jakby ktos mogl to wrzucic na jakis serwer to byloby dobrze

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-01-18 03:01:17 ]

Cytat:
wiec jakby ktos mogl to wrzucic na jakis serwer to byloby dobrze

było by fajnie!!!jesli ktoś to ma nich wrzuci!!

może niech każdy kto ma coś O JANUSZU KULIGU wrzuci do tego tematu może być całkiem ciekawe.
napewno każdy zas ma jakieś zdjęcia może podzielmy sie z resztą ludzi ja tez poszukam czegoś
Pozdrawiam was

tutaj są dwa klipy warto obejrzeć
Janusz Kulig
Janusz Kulig
a wiele więcej takich klipów i nietylko jest tutaj
dział Polska - Janusz Kulig

[ wiadomość edytowana przez: barakuda dnia 2005-01-18 09:57:23 ]

13 lutego ma byc w TVP film o Januszu, maja sie tam pojawic m.in. Kopi, Waldek Janecki, Lukasz Gadowski.

u mnie w miescinie pod firma oponiarską TC Dębica stoi focus kuliga ten bialo-granatowy...

To jest Show Car. To informacja dla tych co mogliby pomyslec ze to WRC...

tak yapko zgadza sie nie ma silnika i hamulcow tarcze sa wyciete z blachy hehe ale reszta np wnetrze to juz oryginal

REST IN PEACE JANUSZ !!!!!!

mam 7 filmow, i wspomnienie z radia fm (dzien po wypadku- kuzaj, czopik, bebenek, dzeinnikarze) - lacznie 210 MB, ale nie mam gdzie tego wrzucic.

Z tego co ostatnio słyszałem w radiu to na miejscu śmierci Janusza ma być odsłonięcie obelisku jakiegoś bodajże w tą niedziele o 18 ale nie jestem pewien...

A ja znalazłem u siebie tylko fotki sprzed roku :/

[ wiadomość edytowana przez: agentczor dnia 2005-02-11 17:19:08 ]

o której ma być jutro ten film i na którym kanale??

EDIT: cytat z interii:

Cytat:

Przerwany oes", który ukaże się w ogólnopolskim paśmie telewizji regionalnych TVP3, w niedzielę, 13 lutego, o godzinie 14:35.

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2005-02-12 20:48:55 ]

13II 2005 film dokumentalny o Januszu Kuligu pt "Przerwany oes"
TVP3 godzina 14:35

moze ktos zrzucic na kompa ten film??

Fajny program był ale troche za krótki.
Zgrał ktoś na kompa ? Jeśli tak to prosze o link.

[i]

bardzo dobrze zrobiony dokumencik...
Janusz Forever [']

[']

ehh łzy w oczach ... w tamtym roku sensacja miesiąca a w tym mało kto pamięta...(mówie o mediach) dziś na mszy w kosciele ksiądz wspomniał o Januszu ... łzy w oczach[']['][']

['] to juz rok a mam wrażenie jakby to było niedawno

No mi też się wydawało,że to jakoś tak za szybko.......Oglądałem ten dokument na regionalnej....Naprawde aż łezka w oku się kręci Rewelacyjny!!

Filmik fajny łeska sie zakręciła!! [`]