Chętni na zlot z Lublina&Zamościa&Świdnika&okolic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie. Chciałbym zapytać jak my się umowimy co do wyjazdu i ilu nas właściwie będzie?
Pozdrawiam Klubowiczów

[ wiadomość edytowana przez: Pafel dnia 2003-04-19 19:37:49 ]

No na pewno bedzie Maly i ja A co do wyjazdu to mysle ze sobota rano bedzie ok.Choc myslalem tez o wyjezdzie w piatek po poludniu ale nie wiem tego jeszcze bo byc moze bede jechal w piatek do Iwonicza .Pozdrawiam

Jestem za,a nawet przeciw...Proponuje sobote wlasnie,gdzies tak pomiedzy 8 a 9 wyjazd,tak zeby kolo poludnia byc na miejscu...

No to już wiemy co , skąd i kiedy.
Nasza grupa wyjeżdża o 7:30 z Placu Zamkowego w Lublinie.Oczywiście w sobotę
Pozdrawiamy i zapraszamy do kolumny....

Nie ma więcej chętnych?

Liczymy jeszcze na 2 kolegow z garbowa i markuszowa moze sie dolacza po drodze .Pozdrawiam

Witam!
PAnowie jest prośba, ale jeszcze może sie wszystko uloży
Rozmawiałem dziś z ANDY-m ze Stalowej Woli o jego problemie z przednim zawieszeniem w jego 2106(urywa mu sie belka). Otóz jeśli nie zdązy tego zrobic to byc moze wybierze się z kims na zlot jako pasażer . W razie czego jest prośba czy ktoś zabrałby go do swego autka. Nie wiem czy Andy ma dostep do sieci dlatego o tym pisze , ale mówił ,że da jeszcze znać co i jak. W razie czeg- POMOŻECIE????
Paweł

Ufff- Andy właśńie mi przysłął SMSa ,ze kupił belkę więc może jednak przyjedzie o własnych siłach
Paweł

Ufff- Andy właśńie mi przysłął SMSa ,ze kupił belkę więc może jednak przyjedzie o własnych siłach
Paweł

Mysle ze jesli beda klopoty to pomozemy