A ja sie pocwalę :) Aco :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A ja sie pochwalę że wczoraj zamontowałem bardzo przyjemny tłumik końcowy do swojego sCoupe. A mianowicie dedykowanego Remusa Bardzo miło Powoli projekt posuwa się naprzód.

No, no, ładnie Dedykowany Remus, to nie to co te wszystkie uniwersalne "burczybasy"

brawo

fotki poproszę

Komplet fotek już niebawem. Najpierw chciałbym umalować autko bo ma wstrętną czerwoną maskę (do czarnego nie pasuje). Myślę że w przyszłym tygodniu będą.

A ja sie nie mam czym chwalić
Właśnie 2 godziny temu miałem BUM koło domu-10 metrów od klatki!
Ale wina nie jest moja więć przynajmniej nie mam sie czym martwic ze leci z mojego OC!
A szkody to :
*Przedni zderzak w mak rozsypany
*maska do klepania/wymiany
reszta oki!

Ojjj to teraz czebea uwazac Ciekaw jestem jak wyglada na zywo POZDRAWIAM!!!!!!

fotki, cena
uzywany czy nowy , i za ile przedewszystkim, cos ci tam ppdniesie chyba KM????

Fotki będą niebawem. Tłumik jest używany ale w bdb stanie. Cena to 400 PLN (myślę że niezła). A czy podniesie moc? Raczej nieodczuwalnie. Od podnoszenia mocy są inne rzeczy

nowy remus lub sebring
przy silniczku takim jak my mamy może dać z 2 poniaki.....

Nie wiem może coś tam koników przybyło ale jest ich tak mało, że nie odczułem różnicy. Po prostu musiałem wymienić tłumik bo stary się rozsypał a trafił się Remus więc czemu nie

Prosimy o jakieś fotki nowego wydechu

Oto i on

I jak sie podobywuje??

podobywuje oj podowybuje

Wg. mnie pasuje

No ładny ładny Gratulacje

Oto mój nowy zderzak jaki dorwałem na giełdzie w Gliwicach ,nawet chalogeny ma! narazie takie zdjecie bo autko sie robi u lakiernika!

no ladny ladny, wrecz nietypowy
ostatnio zaczalem sie zastanawiac wlasnie ile jest wersji scoupe.
wydawalo mi sie, ze pod wzgledem sa wizualnym tylko dwie:stary i nowy typ.
a jednak coraz czesciej na necie zauwazalem taki zderzak jaki ty kupiłes.
kolejna sprawa to listwy dzielące boczne tylnie szyby od tylniej.
w moim mam listwy szerokosci około 5cm, w innych autach sa 1-1,5cm. a jakis czas temu widzialem scoupeka ktory wogole nie mial listwy, boczne szyby i tylnia to byla jedna tafla szkla i niewydaje mi sie by było to robione na specjalne zamówienie, gdyż pozatym auto było zwykłą seria.

i jeszcze sprawa kierownic. moze to szczegól ale jeszcze w żadnym scoupe oprocz mojego nie widzialem takiej:
http://img363.imageshack.us/img363/1338/kierownica1yl.jpg

jesli ktos zna odpowiedz niech mnie oświeci
pozdro

Cytat:
2006-03-30 22:12:47, SICNeSS pisze:
i jeszcze sprawa kierownic. moze to szczegól ale jeszcze w żadnym scoupe oprocz mojego nie widzialem takiej: http://img363.imageshack.us/img363/1338/kierownica1yl.jpg jesli ktos zna odpowiedz niech mnie oświeci pozdro

Moze sie nie znam, ale ta kierownica jest na nabie, wiec moze byc od czegokolwiek
Pozdrawiam

Kierownica jest na nabie wiec jest dokładana ! Nie było takiej seryjnej!!!!!

Wersji Scoupe jest duzo! Sa to coprawda nieznaczące róznice ale są!
Np. z naszego klubu Doqtorek ma Scoupe bez spojlera z tyłu, bez wspomagania, elektryki...
Ja za to mam to wszystko, ale znowu siedzenia mam jakby bardzo ubogie(bez weluru, regulacji)A widziałem wersje identyczną i juz miała inne siedzenia!
Sa też wersje z potrójnymi lampami z przodu! Wersja na Ameryke Mają lampy jako całośc z wbudowanym kieruniem i jeszcze odzelną lampa postojową

A zderzak który mam był montowany tylko na zamówienia w zwykłych wersjach Scoupe bez turbo do 92 roku! Jest z firmy ATH
-teraz mam tylko problem z halogenami bo nie wiem jak je podłączyć i czy Scoupe do 92 ma instalacje do tych halogenów:/?

Tak czy inaczej mamy autko nietypowe, prawie jak amerykańskie, które sie wyróznia w tłumie innych masowych samochodów- opel,fiat, skoda... Są moze tego minusy ale są tez plusy...zawsze sie ogladaja
A prawie...byłem juz posiadaczem Volvo 480 Turbo sl -tez nietypowe!

[ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2006-03-31 18:51:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: Tomasz1023 dnia 2006-03-31 18:52:52 ]

Ile zaplaciles za tez zderzak z ATH? Bo na ich stronce po kosmicznych cenach sprzedaja ;d