Prośba do Warszawiakow ... PILNE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie bardzo pilne ... poszukuje pilnie korka spustowego miski olejowej do Plusa , u nas w Lodzi nigdzie ale to nigdzie nie ma , ani w sklepach ani w hurtowniach i nie ma perspektyw zeby sie pojawily.

Jest to zapewne jak wiecie korek z drobnym gwintem ... dokladnie taki jak w swiecy zaplonowej ... swoja droga wlasnie swiece wkrecilem w miske coby moc jezdzic potworem...

Moze popytacie sie w sklepach , zomisie czy tam autoparts , z gory wielkie dzieki , cena nie jest straszna bo ok 5zl to bym ze 2 wzial.

Z gory ogromnie dziekuje.

Byłeś na Przedzalnianej w Auto-Samie? W Polmozbycie na przybyszewskiego? W budce wędrownego henryka na Tatrzanskiej? Na PAbianickiej za uniwersalem?

nie byles tylko tu : W budce wędrownego henryka na Tatrzanskiej?

a wszedzie byles , we wszystkich polmo i motozvytach czekaja na nie juz 6 tyg i nigdzie w zadnej hurtowni ponoc ich nie ma. Jeszcze jutro motohurt na piotra skargi zaatakuje , to juz ostatnia deska ratunku

Teraz jestem zarobiony na śmierć więc nie mam czasu dzwonić ani jeździć więc jak masz czas to wykonaj tel. do Zemotu i do Kavisa (partnerzy FSO AK). Teraz jeżdżę trochę po W-wie to bym podjechał albo Lajf bo ma blisko na Łopuszańską. Jak będę blisko sklepów to się zapytam.
pozdr.

Mi może się uda podjechać jutro albo pojutrze do jakiegoś sklepu - Karmelicka albo Kotsisa - to mam w zasięgu. Jakby co będę dzwonił.

jutro popytam...

dzieki wielkie

Na Karmelickiej już nie ma... Pan dopisał korki do zamówienia...

Jutro sprawdzę na Jagiellońskiej w trzech miejscach - myślę że powinni tam mieć.

u mnie obok w sklepie są (1 szt) 7,5zł + uszczelka ok 2zł
i w atrmocie na al. Krakowskiej tez mają po ok 7zł + 2zł uszczelka

NIE KUPOWAĆ, JUŻ KUPIŁEM I WYSYŁAM !!!

a ja bardzo ale to bardzo dziekuje Life`owi ))

jestes wielki

trzeba sobie pomagać

teraz wszystko w rękach poczty polskiej (niestety)