Auto Świat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

w Auto Swiat jest dodatek narodowy auto test jest też omega opisana trzeba sie śpieszyć bo szybko zchodzi

spoko, zawsze można kupić wersje elektroniczna za całe 1,22
w teście brałem udział, wystawiłem Omci jak najlepsza opinię

Nie wypadla az tak ze.Przynajmniej nie czepiali sie mankamentow. Krotko i do rzeczy.

trzeba na autko patrzyć ogólnie jak ja bym zaczął czepiać sie pierdół to bym zwariował a omega przecież ogólnie patrząć milym jest autkiem.Miałem 8 aut i tylko omega mnie przekonuje żeby nią jezdzić przynajmniej kilka lat a potem chyba tzw C kupię.

cieszy takie info... 8 miejsce

to znaczy ze my wszyscy po prostu wiemy co dobre...

ja ostatnio musialem prawie kapitalke silnika robic ale i tak zlego slowa o omci nie powiem... raczej o ludziach ktorzy nie potrafia dbac o auto i nie wymieniaja oleju

pozdrawiam...

do zobaczenia na zlocie..

savvy

Juz 8 lat jeżdżę Omegą,wcześniej A 2.3 teraz B.Nie narzekam.Jest ok

no, bardzo ładnie Omega wypadła. W kategorii komfort/przestronność wygrała zdecydowanie. Dostała "po dupie" w teście niezawodności i kosztach. Choć to ostatnie tak musiało wyjść, wzasadzie wszystkie poważne auta były najdroższe w utrzymaniu, i na końcu zestawienia.
Nawet w kategorii jakość wykonczenia wnętrza wypadła bardzo ładnie (4 miej.).Tu nie niezgodzę się z wygranym Audi A4, ale to może moje odczucie. Ogladałem takie Audi, i cudów nie ma w środku. Plastyki jak w Pandzie czy Golfie, może dobrej jakości, ale plastyki (np. drzwi). Wyglada to marnie.