Fajoskie znalezisko (2x 127mkIII rzadkie wydania)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj byłem w Toronto, Turoniu yyy Toruniu i koło mojego słodkiego UMK-a (Uniwersytet Młodego Kickboxera ) me oczy zwidziały taka bestyję(tą niebieską po lewej, bo ta biała po prawej, to moja auta ):

Stan (poza tylną prawą pękniętą przy kierunkowskazie lampą) CUDNY!! Nie zauważyłem rudej, żadnych wgnieceń i w ogóle. Nie dosć, że jest to edycja mkIII rzadko spotykana, to jeszcze tak bardzo zadbana!!!!

Po drugiej stronie ulicy(naprzeciwko siemeczki niebieskiej), stała żółta, chyba ten sam model, w nieco gorszym stanie i po "pseudotuningu" tak mi się wydaje. Po tym cudnym "znalezisku" non-toper mnie zastanawiało... czyje to? no więc tu ie spytam: CZYJE TO!! WIECIE MOŻE??

[ wiadomość edytowana przez: eolmint dnia 2005-10-16 23:40:31 ]

[ wiadomość edytowana przez: eolmint dnia 2005-10-16 23:41:44 ]

a to nie jest fiat 147??

nie. to jest fiat 127 mkIII w wersji, która nie szła masowo na europę, a na inny kontynent

Ja mam takiego fiata 127 mk3 do sprzedania za grosze nie jest napewno w takim stanie ale jest sprawny.sprzedam za grosze bo nie mam kasy na jego utrzymanie...508268748

Cytat:
2005-10-16 23:38:12, eolmint pisze:
Stan (poza tylną prawą pękniętą przy kierunkowskazie lampą) CUDNY!! Nie zauważyłem rudej, żadnych wgnieceń i w ogóle. Nie dosć, że jest to edycja mkIII rzadko spotykana, to jeszcze tak bardzo zadbana!!!! Po drugiej stronie ulicy(naprzeciwko siemeczki niebieskiej), stała żółta, chyba ten sam model, w nieco gorszym stanie i po "pseudotuningu" tak mi się wydaje. Po tym cudnym "znalezisku" non-toper mnie zastanawiało... czyje to? no więc tu ie spytam: CZYJE TO!! WIECIE MOŻE??

zes sie nie przyjrzal zbyt uwaznie...
na ul. Gagarina stoja w sumie 3 sztuki 127 mkIII przynajmniej tak mi sie wydaje bo pewien nie jestem... oprocz tej niebieskiej jest jeszcze zlota... zas ta zolta to jest pieciodrzwiowa i wlasnie sie zastanawiam czy to nie jest 147...

Witam
Ja jestem posiadaczem tego samochodu i bardzo sie ciesze ze się podoba. Podejrzewam że jest to wersja Brazylijska ponieważ na szybach widnieje made in Brazil
pozdrawiam

Witam!!! Jak miło w końcu, że się właściciel odezwał I cieszy mnie, że korzystasz z moich fotek hehe Ta tempra biała za Twoim, to moja...

mam taką wersje jest to fiat 147 made in brazil na tabliczce znamionowej pod machą jest jak byk fiat 147 .

pokaż zdjęcia tego twojego fiata 147.

to kliknij na "7" zdjęcia robione telefonem więc nie są najlepsze .