MotoNews.pl

Śruba od fotela

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wyleciała mi dziura w miejscu mocowania fotela kierowcy prawy-przód, ot po prostu śruba sie nie ma na czym trzymac bo kawałek podłogi sie wziął i urwał, dziwne bo wszystko jest zdrowe, ani sladu rudej (tfu !! tfu !! tfu !! - odpukać w niemalowane), problem jest nastepujący, jak przymocować fotel w tym miejscu stabilnie do podłogi ? bo na razie sie trzyma na trzech a boje sie coby nie urwać nastepnych mocowań, jutro zrobie fotki jak sie troszku rozjaśni bo narazie leje ...

u mnie tez mi sie wydawalo ze sie odgielo.... ale jak zdjelem wygluszenie podlogi to bez pomocy spawacza sie nie obeszlo...

Cytat:
2006-03-26 22:40:04, pytlar pisze:
u mnie tez mi sie wydawalo ze sie odgielo.... ale jak zdjelem wygluszenie podlogi to bez pomocy spawacza sie nie obeszlo...

mnie sie nie odgięło tylko wyrwało razem z kawałkiem blachy, spawac trzeba zapewne, no chyba że jest jakis inny sposób

taa... jest... wywiercic dziure w podlodze na wylot!! ale lepiej jedz to pospawac!! bo innego sposobu nie ma...

Cytat:
2006-03-26 22:45:42, pytlar pisze:
taa... jest... wywiercic dziure w podlodze na wylot!!

no przeciez w tym miejscu jest na wylot czyz nie ? jakaś podłużnica tam jest czy belka ??

jak nie masaz innego pomysłu to na wylot długa sruba kawałek blachy pod spód na podkładke i skręcić

Cytat:
2006-03-26 22:58:16, asc pisze:
jak nie masaz innego pomysłu to na wylot długa sruba kawałek blachy pod spód na podkładke i skręcić

O ! i to jest dobra odpowiedź, chyba tak zrobie

tylko sobie dobrze lakierem zakonserwyj
pier wyczyśc i min 2 warstwy
po co ma ci cały fotel kiedys wypaść

Cytat:
2006-03-26 23:10:16, asc pisze:
tylko sobie dobrze lakierem zakonserwyj pier wyczyśc i min 2 warstwy po co ma ci cały fotel kiedys wypaść

musze i tak zrobic konserwacje sp[odu bo po zimie az sie boje zajrzeć

ale musisz to lakierem pomalowac bo pełno soli tam jest
sama konserwacja nie pomoże chyba
jak będiesz dawał tą podkładke to mozesz jak masz silikonem ją objechać strona klejona ze by tam sie woda też nie dostawała