| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2006-03-22 18:42:03 A nie lepiej od razu sobie tutaj sprawdzić???
Oceń swoje auto [ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2006-03-22 18:44:39 ] |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-03-27 21:39:49 Eeee, takie ocenianie jest niewiele warte...
Wg mnie jeżeli już porownywać, to konkretne auta ze sobą. Po przesiadce z mini na espero brakowało mi "jazdy po sznurku", ale komfort kilka epok do przodu. Espero w miarę sprawnie przyspieszał, dosyć dobrze hamował, podróżowało się komfortowo, mało się psuł, mnie (i chyba nie tylko mnie) denerwowały zacinające się szyby i centralny zamek. Z minusów jeszcze brak tylnej klapy - wąski dostęp do kufra, ale nie każdy wozi głęboki dzięciecy wózek czy inną wanienkę na wakacje... Mój egz. z korozją raczej nie miał problemów.
Jezeli ktoś przesiadzie sie z camry, czy innego lexusa na espero, to będzie marudził na slabe przyspieszenie, hamulce, etc. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Pozdr. P. |