Centralny - gdzie szukać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest tak: mam nową centalkę i piloty2 zakupione u Mariosa .
Podobno jest jeszcze jakieś ustrojstwo do kopletu, coby zechciało wszystko działać. Gdzie to jest?

x20xev z 1997r, pilot łezka

Pozdr

Nic nie trzeba. Centralny za centralny, alarm z centralnym za ...... wiedzą wszyscy. Na prawym słupku przy nogach, wyciągasz i wkładasz, nie muszę chłopcu tłumaczyć

Cytat:
2006-10-05 14:32:52, Scooby pisze:
Nic nie trzeba. Centralny za centralny, alarm z centralnym za ...... wiedzą wszyscy. Na prawym słupku przy nogach, wyciągasz i wkładasz, nie muszę chłopcu tłumaczyć

..........tobie nie trzeba tłumaczyć
ewenement
nie wszyscy tu tacy do przodu więc sie nie nabijaj, ponadto nawet jak zmienisz centralke to i tak może nie działac, w większości przypadków tak bywa , w oststeczności można zajechać na tech sprawdzić co jest spieprzone , czy pilot czy centrala

Cytat:
nie muszę chłopcu tłumaczyć

Nie nabijałem się i jeśli tak to zrozumieliście to przepraszam. Myslałem o czym innym, wiecie o czym

Jeszcze jedno, alarm nie jest połaczony magistralą z ECU więc myślę że nie powinno być kłopotu. Jedyne połaczenie ma z imobilizerem więc kto wie, może masz rację fomin?

w zasadzie to ten numer z techem powiedział mi pracownik aso...
może kłamał po to aby naciagnać na pare zeta
ale coś z tym jest bo u mnie tech nie widzi centrali a powinien ....
to słowa majstra...

Scooby tak też było- centralny za centralny, pilot za pilot
W starej budzie działał, po przełożeniu nie działa. szfagier Mariosa stwierdził, że jak raz wymieniali centralny to jakąś kostkę również wymieniali. Wtedy była przy lampce nad lusterkiem. U mnie brak takiego ustrojstwa i w tym cały ból.
A na techa jakoś narazie szkoda mi kasy, może można to w inny sposób zmusić do działania

Pozdr

Poczkaj, panie. Jak masz 97 r to przy lusterku nic już nie masz. Od jakiego rocznika kupiłeś to cacko? Alarm to czy centralny?

na centralce napisali 1996
Czy to coś zmienia?
Pozdr

na centralce napisali 1996
Czy to coś zmienia?
Pozdr

Jeśli 96 to nie potrzeba czujnika podczerwieni przy lusterku.