MotoNews.pl
7 Czujnik spryskiwaczy HOMEMADE EDITION :) (139897/45) - PT

Czujnik spryskiwaczy HOMEMADE EDITION :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NUDZIłEM SIE I ZROBIłEM PROSTY CZUJNIK POZUIOMU PLYNU SPRYSKIWACZY! DZIAłA W 100% LAMKA SWIECI JAK PLYNU BRAKUJE JEDNYM SLOWEM WERSJA GHIA TAKA SAMOROBA!!! JAK CHCECIE TO MOZECIE TEZ TAK ZROBIC JEST FRAJDA

MOZNA TEZ UZYC CZUJNIKA Z PLYNU HAMULCOWEGO NP. OD MALUCHA TEZ DZIAłA TYLKO TZRA PRZEDLUZYC PRECIK I GITARRA!

POTZEBUJECIE:
korek od szampana
szpryche
kawałek blaszki
metr kabla
zarówke t5

cześć kolego wiesz co jak byś mi taki zmontował to by zajefajnie było... odwdzięczyłbym się....

siema! osobiście to mógłbym ale poczta by dostarczyła to w kawałkach! uwierz mi, byłem swidkeim afery jak w paczce przyszło potłuczone szklo zamiast wazonu mam dla ciebie propozycje! kup sobie czujnik np. od malucha i wmontuj go w dolnej czesci ponizej rurki gdzie lejesz płyn i bedzie jeszcze lepiej! koszt nie wiecej niz 10zł i godzinka pracy

fajny pomysł ale jest jeszcze jedna możliwosć zakup czujnika od opla

czujnik od opla jest dość drogi 40zł! a tu kupujemy wino 4zł wypijamy potem montujemy na bani i frajda jest!

dałoby rade lepsze zdjęcie ? bo ja nic z tych fotek nie widze...rozmazane takie są...
Albo w paincie narysować jak to ma wygladać... choc lepsza bybyła wyraźniejsza fotka

Cytat:
2006-03-26 12:39:17, Kacper85 pisze:
...rozmazane takie są...

bo to dlatego ze
Cytat:
2006-03-26 12:25:50, LobsterMan pisze:
kupujemy wino 4zł wypijamy potem montujemy na bani i frajda jest!

Fajny i kreatywny pomysl, gratuluje i pozdrawiam

Cytat:
2006-03-26 12:39:17, Kacper85 pisze:
dałoby rade lepsze zdjęcie ? bo ja nic z tych fotek nie widze...rozmazane takie są... Albo w paincie narysować jak to ma wygladać... choc lepsza bybyła wyraźniejsza fotka

a po winie to sie ręka nie trzęsie? bo mi tak lekko drga

Cytat:
2006-03-27 17:41:03, LobsterMan pisze:
a po winie to sie ręka nie trzęsie? bo mi tak lekko drga

musisz zrobić na raz conajmniej 3 czujniki

u mnie pod Biedronką jest paru panów "specjaliści" montuja czujniki codziennie rano zapytajcie ich czy nie mają sprzedać!

hej, ja uwazam ze ten pomysl z czujnikiem to powinien zostac lepiej opsani w warto go wrzucic do działu porady albo tuning... siwetny pomysl!! tez sie dolaczam do prosby o dokladniejszy opis bo chetnie takie cuś zrobie!

na dniach opatentuje lepszy czujnik! tzn mam w głowie lepsza wersje tego czujnika też zasada prosta jak drut ale mniejsze ryzyko że coś sie zatnie! foty na dniach!