Kosmetyki samochodowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakie proponujecie kosmetyki na poprawienie koloru (bordowy)
Odświerzenie lakieru i zabezpieczenie go przed czynnikami zewnętrznymi

najpopularniejsz jest chyba pasta TEMPO

Cytat:
2006-03-29 13:27:40, masterostry pisze:
najpopularniejsz jest chyba pasta TEMPO

I chyba najtansza!!

politura do strego lakieru firmy WURTH,łatwa do nałożenia-nie trzeba intensywnie polerować,stosunkowo droga - ok 60zł za buteleczkę,która wystarcza na około 4 razy=2 lata ,bo wystarcza podobno 2razy do roku użyć, efekt utrzymuje się przez około 5 miesięcy,jesli ktoś jest zainteresowany to ulotka do poczytania:

http://www.wurth.pl/katalog/modules/base/pk.php

na stronie www.wurth.pl w katalogu i podrozdziale chemia/akcesoria samochodowe można znaleźć wiele ciekawych rzeczy np do czyszcenia alufelg itp.

Sam nie stosowałem tej politury ale koleś pracującu w Wurcie poleca bardzo-sam testował na seicento i bardzo zadowolony.

Wurth

dalej klikamy po lewej stronie + grupy,po rozwinięciu paska "chemia" i "akcesoria samochodowe"

nie akcesoria a "kosmetyki samochodowe", sory zamotany jestem bo jakaś fujara mi sie wydziera za uchem

no to ja jestem za T-CUT ktory mozesz kupic w Norauto i niektorych hipermarketach - calkiem ladnie czysci - trzeba uwazac, bo jednoczesnie koloruje na tyle dobrze, ze jeszcze mam z ubieglego roku niedotarte klameczki - ale lakier blysk i po roku (od sierpnia 2005 r.) dalej jak pada deszcz widac, ze jest nawoskowany samochod,

Dzięki panowie za podpowiedzi na pewno skorzystam.Pozdrawiam

A ja polecam STP. Jakoś tak od dawna ma do firmy zaufanie.

Czytałem ostatnio o produktach Valvoline, hitem jest podobno NANOWAX, na mikroczasteczkach roznych srodkow konserwujacych, kupie na probe, zobaczymy co warte.

A ja uzywalem pasty (bardzo latwo sie sciera szmatka) firmy CARVALET (carvalet.pl). Mam od nich tez czernidelko.. i prawdopodobnie kupie teraz w tym roku pianke aktywna. Kosmetyki TANIE a naprawde wydajne i dobrej jakosci.