Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ekimm Espero Warszawa | 2004-06-16 09:04:28 ... mam to samo ale zaczeło to sie robić po wymianie klocków - nie kupujcie klocków w daewoo - są za twarde i strasznie piszczą a po nagrzaniu prawie wogóle nie mozna wychamowac nie mówiąć o zablokowaniu kół, byłem w bieszczadach i na serpentynach namęczyłem się niezmiernie - w najbliższym czasie musze zmienić klocki na cos lepszego |
piotr-ek | 2004-06-16 14:25:43 Tylko, że moje kloki mają już ponad rok tak, że nie są ani nowe, ani też zdarte. Póki co minęło, więc się nie przejmuję. |
piotr-ek | 2004-06-16 15:13:57 Już nie wiem. Niektórzy mówili, że padnięte łożysko powinno zgrzytać, a nie delikatnie (słychać było dopiero przy niskiej prędkości i po odsunięciu szyby) popiskiwać. |
![]() jost Klubowy Weteran BMW 520d Lublin | 2006-03-29 09:37:29 dziś rano samochód zrobił się mułowaty i zaczęło śmierdzieć w kabinie jakby coś się jarało. zatrzymałem się i z lewego przedniego koła lekko się dymiło, a felga była bardzo gorąca. w garażu przed chwilą zrzuciłem koło i tak: tarcze się obraca - więc hamulec nie blokuje, a ruszając kołem przy podniesionym samochodzie nie ma żadnych luzów. śruby parzyły mnie w łapki takie były gorące ![]() aha i czy jak pojadę do pracy i dalej to będzie się działo to coś jeszcze mi się rozpieprzy? przegub, półoś czy coś? [ wiadomość edytowana przez: jost dnia 2006-03-29 09:40:10 ] |
![]() jost Klubowy Weteran BMW 520d Lublin | 2006-03-29 10:43:52 po zdjęciu koła przejechałem kilka kilometrów i jest na razie ok, więc może tłoczek stanął na chwilę potem odpuścił? |