Łożyska na tył do esperaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!
Przymierzam sie właśnie do wymiany łożysk na tyle i w bardzo korzytnej cenie - 18 zł komplet na stronę - można złapać na allegro MGK. Czy ktoś na tym jeździ - czy da się jeździć??

Cytat:
2006-03-29 16:40:13, Bazyliszekk pisze:
Witam!! Przymierzam sie właśnie do wymiany łożysk na tyle i w bardzo korzytnej cenie - 18 zł komplet na stronę - można złapać na allegro MGK. Czy ktoś na tym jeździ - czy da się jeździć??

kup lepiej jakieś markowe (np. skf czy jakoś tak), poszukaj w sklepie opla - vectra a, astra, kadet - wszędzie te same łożyska
przy tej cenie nie ma co kombinować... Pewnie w sklepie będzie porównywalna cena po doliczeniu kosztów przesyłki.

Tylko SKF, ale cena łożyska nie każdemy musi odpowiadać.
No to może innaczej...kup kilka razy tanie "gówno", zapłać za wymianę i zobaczysz co się opłaca.

Cytat:
2006-03-29 16:40:13, Bazyliszekk pisze:
Witam!! Przymierzam sie właśnie do wymiany łożysk na tyle i w bardzo korzytnej cenie - 18 zł komplet na stronę - można złapać na allegro MGK. Czy ktoś na tym jeździ - czy da się jeździć??

Ja mam takie.. juz 15 tysi smigam... narazie tylko raz poprawiałem dokrecając srube.. o jeden ząbek, a to przez to ze nadooopilem smaru za duzo... i jak sie ułozył to sie zleksza zluzowało... teraz jest OK

Jak chcesz wydac wiecej.. dluzej pojezdzic.. kup SKF

Ale pamiętaj, że jak coś kosztuje 2x więcej to MUSI być 2x lepsze/trwalsze.