| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2006-03-29 10:09:33 Przed wymianą tego przewodu wszystko bylo dobrze? |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-03-29 21:14:11 a jak kolejnym razem bedziesz jechała do warsztatu to poproś jakiego facea żeby pojechał z tobą i najlepiej nich on gada |
is155 TOYOTA DRIVER IS 200 Dziergowice | 2006-03-29 21:54:00
Nie do końca się z Tobą zgadzam,sam należę do ich grona i uwierz mi na słowo że często beztroska użytkownika lub właściciela samochodu spędza mi sen z powiek bo utarło się że jak się coś dzieje złego w aucie to zaraz wina spada na instalację gazową (choć nieraz jest to zgodne z prawdą). Bywają przypadki że klijent przyjeżdza z ,,gumą" i mówi że to z winy zbiornika gazu który jest w bagażniku,bo samochód jest obciążony. Co do niżej opisywanego przypadku to faktycznie może zaistniała awaria mieć związek z gazem.Pani Ewa powinna podać więcej szczegółów dotyczących samej instalki,wtedy też wiedziałbym co o tym sądzić bo jak na razie to tylko możemy wszyscy sobie pogdybać co by było gdyby..... |
is155 TOYOTA DRIVER IS 200 Dziergowice | 2006-03-30 09:06:50 Pani Ewo,proszę napisać jaka to instalacja gazowa oraz jak wygląda ikonka która zaświeca się na pani pulpicie w autku,będą to cenne wskazówki |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2006-03-31 16:27:35 Instalacja byla zakladana u moich znajomych gazownikow.Chyba zadzwonie do nich i wsiądę im na ambicje.Obiecalem kolezance Ewie ze moze do mnie przyjechac (mieszkam niedaleko) i zerkne co tam siedzi i przeszkadza.Opisze to potem na forum,moze razem cos uda sie zrobic. |