Z serii bezcenne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kfalem sie
springi zakupione niedawno

wrazenia z jazdy
BEZCENNE !!
przy okazji wymienilem zuzyte tuleje, i jest cieszej, i jest nizej, i jest lepiej.....duuuuzo lepiej nie przypuszczalem ze da taki efekt

wrzucaj foty auta na glebie

co znaczy lepiej? komfort jazdy chyba raczej sie nie zwiększył... bo właśnie jestem na zmianie sprężyn ale chyba kupięzwykłe - zależy mi na komforcie.

no własneilepiej to chyba wizualnie bo zwazając na stan polskich dróg to pod wzgledem komfortu o wiele gorzej,wiem co mówię gleba plus profil 50

Cytat:
2006-03-30 20:31:44, Misjek pisze:
co znaczy lepiej? komfort jazdy chyba raczej sie nie zwiększył... bo właśnie jestem na zmianie sprężyn ale chyba kupięzwykłe - zależy mi na komforcie.

zalezy co rozumiemy przez komfort...wiadomo ze czuc bardziej dziury...ale na lukach zdecydowanie pewniej samochod sie sprawuje no i wydaje mi sie ze sie poprawila droga hamowania, pozatym na dziurach poprzecznych jak jade np nieutwardzona droga z mnostwem dolkow to tak nie telepie mnie na wszystkie strony

Cytat:
2006-03-30 21:15:17, joker pisze:
zalezy co rozumiemy przez komfort...wiadomo ze czuc bardziej dziury...ale na lukach zdecydowanie pewniej samochod sie sprawuje no i wydaje mi sie ze sie poprawila droga hamowania, pozatym na dziurach poprzecznych jak jade np nieutwardzona droga z mnostwem dolkow to tak nie telepie mnie na wszystkie strony

to co to zagleba jka po nieutwaardzonych drogach smigasz ja o takich zapomniałem