Seryjne radio Essiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam panowie, znów proszę o rade mam taki problem, musiałem zmieniić akumulator, i przez ten zabieg zablokowało mi się radio problem w tym że nie wiem jak je odblokowac, kod mam tylko nie mogę go wprowadzić poradzcie coś co z tym zrobi, i wogule czy da się z tym coś zrobić.

Fabryczne Radia Forda - odblokowywanie kodu!!
Kod ma formę czterocyfrową, wprowadzany jest w następujący sposób - opis dla wszystkich modeli: Aby uzyskać pierwszą cyfrę naciskamy klawisz z napisem "1" tyle razy ile wynosi cyfra kodu, czyli np. dla kodu 5678 nacisnąć klawisz "1" pięć razy i podobnie dla pozostałych cyfr kodu.

Zatwierdzenie dla radioodbiorników:
- typu 2000 należy nacisnąć klawisz SELECT, - typu 5000 i 6000 nacisnąć klawisz oznaczony "5"

W przypadku 3 krotnego wpisania złego kodu należy włączyć radio i NIE NACISKAJĄC żadnego klawisza odczekać od 0,5 do 2 godzin!!!!

z FAQ z dzialu Car Audio

tak , napisz tylko co zrobić jesli wprowadzony zosła trzy raz zły kod, i teraz nieda się już żadnego wprowadzić

napisał ci już wcześniej
Cytat:
2006-03-31 08:56:31, kainek pisze: W przypadku 3 krotnego wpisania złego kodu należy włączyć radio i NIE NACISKAJĄC żadnego klawisza odczekać od 0,5 do 2 godzin!!!! z FAQ z dzialu Car Audio